Doğmamış bebekten annesine mektup 💌

Sevgili Annem,

Henüz seninle yüz yüze tanışmadık ama kalbim ve ruhum seninle. Seninle olmak, bu karanlık ve sıcak yerde bile, bana huzur ve sevgi getiriyor. Senin kalp atışlarını duyabiliyorum; bu ses benim için bir ninni, bir konfor kaynağı.

Bazen senin sesini duyuyorum. Konuşurken, şarkı söylerken veya kahkaha atarken, o ses beni sakinleştiriyor. Seninle olmanın heyecanını ve güzelliğini hissediyorum.

Benim için hazırlıklar yaptığını, beşik, battaniye ve minik elbiseler aldığını hayal ediyorum. Ancak unutma ki, en değerli hediye senin sevgin ve senin yanında olmak.

Burada zamanın ne kadar hızlı ya da yavaş geçtiğini bilemiyorum. Ancak, seninle geçireceğim günleri düşündükçe, dışarıya çıkmak için daha da sabırsızlanıyorum. Seninle ilk göz göze geldiğimiz anı, ilk dokunuşunu, ilk sarılışını hayal ediyorum.

Seninle parklarda yürüyüş yapmayı, senin elini tutmayı, seninle ilk kelimelerimi paylaşmayı dört gözle bekliyorum. Senin yanında büyüyeceğim ve her adımda senin sevgin ve desteğinle güçleneceğim.

Bu mektubu okuyamayacağını biliyorum, ama içimden gelen bu duyguları, kalbimden gelen bu sevgiyi hissetmeni umuyorum. Seninle olmanın bana getirdiği mutluluğu, dışarı çıktığımda yüz yüze paylaşacağımız o özel anları sabırsızlıkla bekliyorum.

Sevgiyle,

Karnındaki Bebeğin

Bu mektup, bir anne ile karnındaki bebeği arasındaki eşsiz ve derin bağı yansıtmayı amaçlar. :heart:

Bugünde ağlayacak bişey buldum :cry::cry: kucağıma almak o minik elleri öpmek miss kokusunu icime cekmek icin sabırsızlanıyorum :heart::heart:

Yhaaa duygular şelale :smiling_face_with_tear::pleading_face:gün sayıyorum oğlumu görmek onu içime sokmak istiyorum zorluklar elbet olcak ama onun kokusuyla ve onunla aşıcam inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

Allahım yok ağlamıyorum anneciğim gözüme toz kaçtı miniğim :green_heart: