Merhaba hanımlar Bir dizi veya film karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz?
Ben uzun sure kendime camdaki kız nalan diyordum ama hayriye olan fazla takıntısından sonra nalan olmayı bıraktım.
Bilemem hatırlarmısınız çok eskiden küçük kadınlar diye bir dizi vardı orada armağan karakteri vardı aynı benim gibi Hatta diziyi izlerken annemle beraber izler ağlardık aradan 6 ay geçmeden onların yaşadığı hayatın aynısını hatta bin mislisini biz yaşadık hiç unutmuyorum sanki dizi beni ve ailemi anlatmak için çekilmiş her izlediğimde hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçer
Diziyi hatırladım. Siz böyle bahsedince, tüğlerim diken diken oldu. Çok cengaver kadın olmalısınız
Tam cengaver değilde hayata ve herkese karşı savaşıp yaşamak için dimdik durmak ve kendi ayaklarının üzerinde tek başıma durmak zorunda kaldım hep diyelim belki bir gün içimi döker hayat hikayemi anlatırım size ve nedemek istediğimi anlarsınız elbette ki her halimize bin şükür Sadece sizden ricam eylül ayı benim için kabus ayıdır her sene lütfen güzel geçmesi için benim için dua edin
Kendimi gördüm sende böyle tek basina herseyin ustesinden gelmis kadinlarin hayraniyim bizim kendimizden baska kimsemiz yok biz güçlüyüz iyiki de variz ne zaman istersen dinleriz seni benzer acilari yaşamış insanlar birbirini daha iyi anlar hayat sana hep güzellikler getirsin @Gulsen95
Kirmizi oda diye bi dizi vardi bilen bilir orda Alya vardi onun hikayesini kendi hikayeme benzetmistim biraz hayatinda yaşadıği tüm sevgisizliğe ragmen tutunmustu yeniden küllerinden doğmuştu zamaninda cok psikolojik destek almiş biri olarak bende onun gibi yeniden tutundum hayata kendimi buldum
Yasak Elma’daki Yıldız olabilirim
Seni yıldız’a çeken ne oldu? Bence sen sihirli annemdeki betüş olurdun
@Cansu Hayata bakış açısı oldu Depresif yönüm olduğu kadar Yıldız gibi esprili yönüm de çok fazla ağır basıyor. Hayata hep onun gibi bakmak isterim
Evet, Betüş de olabilirim aslında
Avrupa yakası şahika koçarslanlıyla Burhan Altıntop karışımı. Biraz da gaffur serpiştirebiliriz