Diyarbakır da özel Genesis Hastanesi’nde takipli yım gebelik için fakat daha iyi bir doktor bilen öneren varsa bana ulaşsın lütfen
Hangi ilçedesiniz tekrar özel hastane mi tercih edersiniz
@Kubra siz de Diyarbakır’da yaşıyorsunuz diye hatırlıyorum bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Diyarbakır merkezde özel ve devlet hastanesi hangisi olursa farketmez ilgili işini iyi yapan tecrübeli guvenilecek kendimi ve bebeğimi emanet edeceğim doktor arıyorum @Cansu
Urfa’da görev yapıyorum fakat evim asıl olarak Diyarbakır da takip ve doğumu hayırlısı ile memleketimde yapmak istiyorum
Hayırlı güzel doğum olsun internette bir bilgi görürsem burdan sizinle paylaşırım
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Özelde doktorum var fakat çok ilgisiz biri sanki hemen kalksada gitseler havası var aklıma takılan soru olsa o tavrı nedeniyle soramiyorum cikiyorum güler yüzlü ilgili alanında uzman bir doktor bulabilirim inşallah birde ilk bebeğim ondan üstüne düşmek zorundayım
Benimde Diyarbakır da oturuyorum sana özgür Özkul u onerebilirim bende onun yanına gidiyorum
Hangi hastanede yada özel kliniği mi var doktorun adresini yazabilirsiniz
Merhaba @Sina2121 hoşgeldiniz
Hoşbulduk cansu
Google de özgür Özkul yazın çıkıyor Instagramida var özel muayene yeri var dogumuda batı hastanesinde yapıyor
Anladım çok teşekkür ederim takibe aldım
Bende doktor önerisi arıyorum
Aramıza hoşgeldin @Neslim
Hoşgeldiniz ben Genesis te Seval hanıma gidiyorum. Ayşe Akgüneş e gitmeyi de düşünüyorum. İlcedeydi merkeze geçip orda klinik açtı. Özgür Özkul da var onuda öneriyorlar. Genesiste Fatma hoca da önerilen arasında
Merhaba @Neslim hoşgeldiniz
Diyarbakır hangi hastanede doğum yaptınız doktor önerisi olan var mı
@diyarbakir-anneleri help
Doğum yapmadım canım hastane önerisine gelecek olursak ben kadın doğuma gidiyorum oradaki hocamdan da gayet memnunum