Diyarbakır da doktor önerisi 🌸

Diyarbakır da özel Genesis Hastanesi’nde takipli yım gebelik için fakat daha iyi bir doktor bilen öneren varsa bana ulaşsın lütfen :cherry_blossom:

2 Beğeni

Hangi ilçedesiniz tekrar özel hastane mi tercih edersiniz

@Kubra siz de Diyarbakır’da yaşıyorsunuz diye hatırlıyorum bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

1 Beğeni

Diyarbakır merkezde özel ve devlet hastanesi hangisi olursa farketmez ilgili işini iyi yapan tecrübeli guvenilecek kendimi ve bebeğimi emanet edeceğim doktor arıyorum :cherry_blossom: @Cansu

1 Beğeni

Urfa’da görev yapıyorum fakat evim asıl olarak Diyarbakır da takip ve doğumu hayırlısı ile memleketimde yapmak istiyorum

1 Beğeni

Hayırlı güzel doğum olsun internette bir bilgi görürsem burdan sizinle paylaşırım :innocent:

1 Beğeni

Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts::heart::hugs::palms_up_together:

1 Beğeni

Özelde doktorum var fakat çok ilgisiz biri sanki hemen kalksada gitseler havası var aklıma takılan soru olsa o tavrı nedeniyle soramiyorum cikiyorum güler yüzlü ilgili alanında uzman bir doktor bulabilirim inşallah :smiling_face_with_tear: birde ilk bebeğim ondan üstüne düşmek zorundayım :hatching_chick::cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde Diyarbakır da oturuyorum sana özgür Özkul u onerebilirim bende onun yanına gidiyorum

2 Beğeni

Hangi hastanede yada özel kliniği mi var doktorun adresini yazabilirsiniz :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Merhaba @Sina2121 hoşgeldiniz :bouquet:

Hoşbulduk cansu

1 Beğeni

Google de özgür Özkul yazın çıkıyor Instagramida var özel muayene yeri var dogumuda batı hastanesinde yapıyor

2 Beğeni

Anladım çok teşekkür ederim :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom: takibe aldım

Bende doktor önerisi arıyorum

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Neslim

Hoşgeldiniz​:cherry_blossom: ben Genesis te Seval hanıma gidiyorum. Ayşe Akgüneş e gitmeyi de düşünüyorum. İlcedeydi merkeze geçip orda klinik açtı. Özgür Özkul da var onuda öneriyorlar. Genesiste Fatma hoca da önerilen arasında

1 Beğeni

Merhaba @Neslim hoşgeldiniz :bouquet:

Diyarbakır hangi hastanede doğum yaptınız doktor önerisi olan var mı

1 Beğeni

@diyarbakir-anneleri help

Doğum yapmadım canım hastane önerisine gelecek olursak ben kadın doğuma gidiyorum oradaki hocamdan da gayet memnunum

1 Beğeni