Güzel anneler Ömer şu an 4 cü aydında 11 günden sonra 5 ci ayına geçecek.Sürekli elleri ağzında,aşırı salya akıyor ve beslenirken göğüs ucunu tutarak sıkıp dartıyor ve aşırı huysuz.Sorun şu acaba bu dişle alakalımı? Erken değilmi daha? Doğru netden araştırma yapıyorum 4/7 ay aralığında çıkarıyorlar yazıyor ama size sorayım dedim.
Bizim ömerde öyle bur ara acaba mi dedim ama yok ya degildir surekli eli agzindan salyalar artti vucudumu emcikliyo mememi emmese bile agzinda tutup sikmayi adet edindi
Damaklarina bak beyaz beyaz oldu ise diş patlamaya hazırdır Ömer paşa büyüyor
Bizde de daha 3 aylıkken İlkinin ağzının suları durmak bilmedi elleri hatta eline ne geçse ağzına götürüyor.Damakları sertleşiyor o yüzden şimdi çıkmaz dişler sadece diş eti acıyor dişler kendine yer edinmeye çalışıyor 7 8 ayına çıkar biz 5ay olduk halaa diş çıkmadı dediğim gibi 7 8 ayı bulur
Beyazlaşmadı abla ama çok sertleşdi baktım
Evet canım 4/7 ay arası yazmışlar.Şimdi damağı sertleşiyormuş ondanmış
Yok adetden değilmiş kardeşim olması gerekenmiş o
Elimi ağzına götürüyoe hemen çekiyorum çok sert tutuyor parmaklarmı damaklarıyla çok acıyor biraz geçsin meme uçlarını koparaacak
@Nergiz13 Şimdiden öyle diş çıktığı zaman ısırır her halde
Ben damağı için jel aldım onu sürüyorum rahatlıyor 4 ayı tamamlasın ondan sonra sen de al sür acısını azda olsa hafifleder.Şimdilik o kadar acımaz damağı ama ileride lazım olucak jel
Resmini yollarsın banada🪻
Tamam damakta yer etmiş diş tam çıkmaya yakın hafif beyaz oluyor sonra patlıyor
Hayırlı olsun diş buğdayı yapacak mısınız