Dişmi çıkarıyor?🦷

Güzel anneler Ömer şu an 4 cü aydında 11 günden sonra 5 ci ayına geçecek.Sürekli elleri ağzında,aşırı salya akıyor ve beslenirken göğüs ucunu tutarak sıkıp dartıyor ve aşırı huysuz.Sorun şu acaba bu dişle alakalımı? Erken değilmi daha? Doğru netden araştırma yapıyorum 4/7 ay aralığında çıkarıyorlar yazıyor ama size sorayım dedim.

4 Beğeni

Bizim ömerde öyle bur ara acaba mi dedim ama yok ya degildir surekli eli agzindan salyalar artti vucudumu emcikliyo :rofl: mememi emmese bile agzinda tutup sikmayi adet edindi

1 Beğeni

Damaklarina bak beyaz beyaz oldu ise diş patlamaya hazırdır Ömer paşa büyüyor :hugs::two_hearts::baby:t2::nazar_amulet:

2 Beğeni

Bizde de daha 3 aylıkken İlkinin ağzının suları durmak bilmedi​:rofl: elleri hatta eline ne geçse ağzına götürüyor.Damakları sertleşiyor o yüzden şimdi çıkmaz dişler sadece diş eti acıyor dişler kendine yer edinmeye çalışıyor 7 8 ayına çıkar biz 5ay olduk halaa diş çıkmadı dediğim gibi 7 8 ayı bulur

Beyazlaşmadı abla ama çok sertleşdi baktım :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Evet canım 4/7 ay arası yazmışlar.Şimdi damağı sertleşiyormuş ondanmış

1 Beğeni

Yok adetden değilmiş kardeşim olması gerekenmiş o :smiling_face_with_tear:

Elimi ağzına götürüyoe hemen çekiyorum çok sert tutuyor parmaklarmı damaklarıyla çok acıyor biraz geçsin meme uçlarını koparaacak​:rofl:

@Nergiz13 Şimdiden öyle diş çıktığı zaman ısırır her halde​:sweat_smile::disappointed_relieved:

1 Beğeni

Ben damağı için jel aldım onu sürüyorum rahatlıyor 4 ayı tamamlasın ondan sonra sen de al sür acısını azda olsa hafifleder.Şimdilik o kadar acımaz damağı ama ileride lazım olucak jel

Resmini yollarsın banada​:heart:🪻

1 Beğeni

1 Beğeni

Tamam damakta yer etmiş diş tam çıkmaya yakın hafif beyaz oluyor sonra patlıyor

1 Beğeni

Hayırlı olsun :grin: diş buğdayı yapacak mısınız