Diş iltihabı

Diş 2 haftadır ağrıyordu şimdi 1 gecede şiş ve iltihap olmuş ve nerdeyse patlamak üzere bı zararı olur mu bebeğe veya bana… diş doktoru için kadın doğum randevu bekliyorum 3 gün kaldı izin kağıdı almadan maune etmiyor diş doktoru bu süre içinde iltihap zarar olurmu?

Geçmiş olsun, umarım bir an önce rahatlar ve tedavi olursun. Diş iltihabı gebelikte hem anne hem de bebek için risk oluşturabilir, çünkü iltihap vücutta yayılabilir ve enfeksiyon gibi problemlere yol açabilir. Kadın doğum doktorunla iletişime geçip durumunu acil olarak belirtmen iyi olur. Diş doktorunun talep ettiği izin kağıdını hızlandırabilir veya acil bir durum olduğunu belirterek erkene çekebilirsin. Bu süreçte ağrıyı hafifletmek için sıcak-soğuk kompres deneyebilirsin, ama doktoruna danışmadan ilaç kullanmamaya dikkat et. Sağlıklı günler diliyorum!

1 Beğeni

Sumak la gargara yapın iyi geliyor iltihaba

Bir haftadır aynı sorunu yaşıyorum diş etim şişti iltihap oluştu yanağım falan şişti doktor antibiyotik verdi iltihap bugün patladı rahatladım bebek dişlerdeki kalsiyumu aldığı için böyle sorunlarla karşılaşabiliyoruz malesef