Diş Çektirmek

Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim. Ve bir dişim çürük arada sırada ağrıyor. Hamilelikte diş çekiliyor mu? Diş ağrısı bebeğe zarar verir mi?

1 Beğeni

enfeksiyon varsa zarar verir dis tedavisi cekilme kanal tedavisi 2.tremesterde yapiliyor bebege hic zarar vermiyor enfeksiyon daha cok zarar veriyor ben 5.5 ayimda 4 kanal ve 3 dis cekimi yaptirdim gec kalmadan biran once zamanini gecirmeden gidin derim

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Aslında o kadar çok ağrım yok arada sırada bazen psikolojik olarak mı ağrı hissediyorum diyorum. Doğuma kadar dayanır mı diyorum. En iyisi doktora gitmek tabi. :pray:

1 Beğeni

sakin doguma kadar bekleme son 3 ayda bir yakalarsa riskli olur canim benim bebek tamamen kalsiyumu dislerden cekmis sömürmüş resmen ne zaman alacagi ve agri gelecegi belli olmuyor o yuzden ne bebege zarar ver enfeksiyon olursa nede kendin acı cek git kurtul canim

1 Beğeni

Tamam bekmenin anlamı yok . Haklısınız ağrı aniden bulur belkide. Allah razı olsun sizden.

1 Beğeni

sendende canim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :purple_heart:

Ben 5 aylıkken kanal tedavisi yaptırmıştım. Diş doktoruna sormanızda fayda var :blush: