Merhaba kizlar ben dogum yapali 5 gun oldu hala dikişlerimin yeri agriyor . Hatta şişmiş bile . Ne yapa bilirim çabuk iyleşsin diye . ?? Ne otura biliyorum nede rahat yuriye biliyorum
Çok normal böyle olması benimki 2 haftadan uzun sürmüştü enfeksiyon kaptı sıcaklardan vr kilolu olduğum için. sen uzanıp dinlenmene yarayı da mümkün olduğunca kuru tutmaya bak arkadaşım. Bebeğini de yatarak emzir çünkü en rahat öyle oluyor oturmak yürümek zulüm gibi bişey ağrılardan. Biraz sabret elbet geçicek bebeğinle sana sağlıklı bir Lohusalık dönemi diliyorum![]()
![]()
@Benimmucizemyeni2 aynısını ben de yaşadım 10 güne acılarım azaldı çok normal ağrının olması ama neden şişmiş bilemedim bende şişmemişti. 17günlüğüm ama ara sıra yaram ağrıyor. hastaneden bana korset verdiler onu takıp öyle ayakta duruyorum yoksa çok zor acıyla oturup kalkmak
Belki ondandır benim şişler çok geç geçti sen dikkat et kuru tut ben ilkte bilemedim kuru tutamadım doktor normal demişti
@Benimmucizemyeni2 doktorum ilaç yazdı ağrıkesiciler ama ben içmedm süt veriyorum diye antibiotik de yazmıştı bide yaram için maz yazdı her gün onu sürüp uyurdum günde 1 defa duş aldıktan sonra da spirt vuruyordum yarama
@Benimmucizemyeni2 spirt al 75 faizlkk onnan pısqırt yarana mikroblar ölsün
@Benimmucizemyeni2 maz çəkirsənsə mazdan sonra da bint bağla yarana sürtünməsin alt paltarına 2 3 gün bağla quru qalsn
Ahh bu dikişler. Vallahi doğumda bu kadar acı çekmemiştim ve ilk doğumum özelde olmuştu, doktor çok güzel dikmiş olacak ki hem hiç rahatsız etmemişti beni hem de 10 gün içinde düşmüştü. Bu doğumum fakültede oldu, doğumdan sonra dikişimi atan doktora az sövmedim. Hem çok kötü dikmişti aynadan baktığımda hem dikiş iplerinin ucunu uzun bıraktığı için değdiği yerleri hep kesti ve bir de oraları iyileştirmekle uğraştım, asiri canımı yakıyordu o iplerin kestiği yerler hem de nedense çok iyi bakmama ve her gün pansuman yapmama rağmen 25 günde düştü. Rezillikti resmen ![]()
Ve bana sadece minimal birkaç dikiş demelerine rağmen evde aynadan baktığımda şok geçirdim çünkü makata kadar dikiş vardı. Sinirimden ağlamıştım
Dışardan 7 dikiş vardı resmen
@NURAN benim dikişlerim sökülən dikişlerden değil doktorum sağolsun çok güzel kesip dikti hiç bilinmiyor kesik o kadar güzel attı dikişi
@Nergiz13 Mene elece su ile yu dedi . Dedim ele tekce su ? Revanolnan da yuyunarsan dedi.
@Benimmucizemyeni2 dikişin necədi söküləndi ? məndəki lazerdi nə düşmüyəcək nə söklmür
@Benimmucizemyeni2 həə yəgin ona görə deyip su ilə yu onda sən yuyun ama sonra qurula qoyma yaran tərləsin su olsun
@NURAN Bana dikis yapana sordum ki , kac dikis duwdu bana ? Dedi ki dikisin sayi olmur . Yeqik ki cok atib deye bana soylemedi
Tabi dikişin sayısı olur. Belki de çok attıkları için demediler bilemiyorum @Benimmucizemyeni2