Detaylıda cinsiyet öğrenen var. Mi

:joy::joy: bende cinsiyeti öğrenene kadar erkek erkek dedim durdum

Senin cinsiyet ne kuzum

1 Beğeni

Kız doğurdum bende :joy::joy:

1 Beğeni

Maşallah rabbim bağışlasın benimde gönlüm kızdan yana hep ama bakalım kismet

1 Beğeni

Bizde ilk gebelikte detaylıca öğrendik o zamana kadar sakladı oğlum kendisini hatta kız mı acaba utangaç vs dedik doktorumla. Sonrasında detaylı ultrasona girdim. Doktor daha ilk başta ne terbiyesiz oğlun var açmış bacakları yatıyor dedi nasıl dedim şok oldum. Cinsiyetini bilmiyoruz göstermedi hiç dedim 4 kere kontrol etti. Hatta fotoğrafını çekti verdi babasına ver diye :joy:

1 Beğeni

:joy::joy::joy: Allah bağışlasın canım aynen kendi gostermiyor ya bende bı ümit kız diyorum ama bakalım yinede hayırlısı olsun inşallah hepmiz için

Öğrenirsin bnde aynı öğrendim

1 Beğeni

İnslahh canim pazartesi gününü iple çekiyorum bu sefer hayal kırıklığı olmaz umarım

Benimde 20+2 bugün hastaneye gitim yine göstermedi normalde hareketli bebeğim ama 3 defadır gidiyorum göstermiyor doktor bana renkli ultrason istedi işallah bende randevu alırım ya çok geç bulunuyor yine de hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimizinde :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

İnslahh canim bende devlette bulamadım özelden aldım randevu artık napalim ben çünkü hiç bir tarama testide yaptrmadjm buna gidicem kesin

1 Beğeni

Bende hiç bir tarama testi yapmadım okadar imkanım yok özele gideyim işallah devlete bulurum​:smiling_face:

İnslahh canim

1 Beğeni