Merhaba arkadaşlar detaylı ultrason için randevu alacam radyoloji uzmanı bakıyor dediler benim bildiğim de perinatoloji bakar yanlış mıyım lütfen beni aydınlatın
Bnde bugun gitim 19 haftaligim doktorum perinatoloji ye randevu kes dedi ama iste sehir.disina cikcm ne zamana kadar surem var bilmiyorum size soylediler mi
Bende şehir dışındayım diye sıkıntı yaşıyorum. Bana 20. Haftada yaptır dedi 18+3 haftalığım. Sağ olsun bazı arkadaşlar hastane ismi verdi ordan randevu oluşturacak mecbur. Perinatolojiye direkt randevu alınamıyor uğraşamicam vaktimde yok zaten özele gidecem
Bana radyoloji bakıyor dediler kadın doğum doktorum oraya yönlendirdi ama ben özelde yaptırdım detaylı ultrasonu
Bana bugun doktorum . Ilcede oldugum icin ildeki hastaneden kadin doguma sira al o seni yonlendirecek dedi. Artik doktor neye yonlendirise ilkgebelik oldugu icin bende bilmiyorum.
Perinatoloji de bakıyor ama her hastane de yok radyoloji uzmanlk alanı detaylı ultrason yapabiliyor
Perinatolaji bölümü bakıyor canım 20 ve 23 haftalar arasında yapılıyor şehir hastanesinde yaptırabilirsin ancak öncelikle kadın doğum doktoru alan açması gerekiyor yoksa perinatolaji bölümüne randevu alamazsın
Ya benim detaylıyi kendi doktorum yaptı bı yere yönlendirmesi yeterlimidir acaba
Beni de kendi doktorum baktı ama Sivas üniversitesi hastanesinden radyoloji bölüme gidip bı kağıt verdiler ordan kadın doğum bölümüne gittim orda kayıt açtırıp tekrar radyoloji bölümüne gidip gün verdiler bebeğin haftasına göre
Ben özelde yaptırdım hem rahat hemde uzun süre gördüm bebeğimi tabi sizin doktorunuzun ilgisine bağlı çünkü benim doktorum detaylı ultrason yapmıyordu hastanenin detaylı ultrason günleri doluydu aylar sonrasına veriyordu ben o yüzden özeli tercih ettim
Benim doktorum da özel klinik valla tüm organlarını gördü safra kesesisini felan ne bileyim kendimi bulandirmakda istemiyorum doktorumada birşey soramadım açıkçası sizin yaptığınız yeterlimi diye
İkili test ultrasonunu hastane de radyoloji uzmanı yaptı 13 haftalıkken 25 haftalıkken normal detaylı ultrasonu özelde yaptırdım herşeyine bakıldı ve kağıt ve ultrason fotoğrafı verildi gelişimi gayet güzel dendi sonra kağıtları doktoruma götürdüm baktı iyi dedi oda gelişimi 12 gün önden gidiyor zaten benim oğlum
18 23 arası diye biliyorum bende
Perinatoloji
Hepinize çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ild dışındayım diye vaktimde yok diye özele randevu aldım radyoloji de bakıyormuş. Devlete gitsem çok uğraştıracak