Detaylı ultrason

Kuzular kaçıncı hafta detaylı ultrason gireceğim şuanda 16 haftalık :face_holding_back_tears: birde kadiköy tarafında gidip memurun olduğunuz detaylı ultrason için yer var mı acaba

Merhabalar 21. Haftadan sonra detaylı ultrasona girebiliyorsunuz ancak randevu zor bulunuyor isterseniz şimdiden alın randevunuzu

1 Like

Aaa bilmiyordum çok teşekkür ederim bazı yerler eş içeri almıyormuş doğru mu acaba

Aynı hastaneye gidiyorduk sanırım ,orada yaptırmayı düşünmüyor musunuz?Ben geçen ay yaptırdım. Devlet hastanelerinde ultrason günü bulmak sıkıntı. Ama Haydarpaşa hastanesinin uygulamasından rahatça bulan arkadaşlar vardı.Kadıköy ise orası uygun olabilir.

Aaa bizim hastanede var mı bana tanıdığım biri yok dedi varsa tabi orda yaptırmak isterim memnun kaldınız mı peki hangi doktordu bilgi verebilirmisin kaç dk sürdü vb.

Evet var yaptırdık :slight_smile: Perinatolog sanırım dışarıdan geliyor Birsen hanımdı ismi.40 dakikadan uzun sürdü.Hastaneyi arayıp bilgi alın randevu oluştururlar.

Fiyat nedir acaba birde Kaçınçı haftada yaptırdın acaba

Çok soru sordum :joy::joy::joy: kusura bakma :white_heart:

4500 tlydi 1 ay önce

1 Like

Ben 23.haftamda yaptirmistim, kadikoy sonomedde. Gayet guzel ilgilendiler, tavsiye ederim

1 Like

Fiyat nasıldı. Birde eşinizi yanınıza aldılar mı

Evet esiniz yaninizda giriyor tek kisi aliyorlar benim yanimda annem de gelmisti esimle. Rica ile ikisini bile aldilar. Ama normalde tek kisi aliyorlardi. Suan 32.haftamdayim yani 9 hafta onceki fiyati 4500 tl idi, nahit hocaya gitmistik biz. Gayet basarili ve inceleyen bir doktor. Yaklasik 40 dk surdu

1 Like

Çok teşekkür ederim sağlıkla kavuşmanızı diliyorum :pray:

1 Like

Cok sagolun, siz de saglikla bebeginizi kucaginiza alin​:cherry_blossom:

1 Like

Benimde doktorum iki yer söyledi birde birsen hanımı söyledi memnun kaldınız mı bilgi veriyor mu ?

@Han kuzum görürsen cevap verirmisn tam anlatırmısın birsen hnm ona göre randevu alacağım :kissing_heart:

40 dakikaya yakın baktılar.Sessiz bir hanım.Fazla konuşmuyor.Zaten raporlara doktor bakıyor. Ben peşpese randevu almıştım.Detaylıdan çıkıp doktoruma olan randevuma gitmiştim saatini ona göre ayarlarsınız. Cd veya 100lerce foto vermiyor.Yuzunu net yakalayamadıgi için belli belirsiz bir resimi var.Onemsiyorsanız bu konuyu,bilginiz olsun 2 3 usg çıktısı ve rapor veriliyor.

1 Like

Merhaba tekrar rahatsız ediyorum seni aynı hastaneye gidiyorduk şeker yüklemesi yaptırdın mı ? Bizim hastanede? Nasıl oluyo merak ettim :face_holding_back_tears: