Detaylı ultrason zorunlu mu?

Detaylı ultrason a girmeyen var mı kızlar çok zorunlu bir şey mi ?

1 Beğeni

Zorunlu değil diye biliyorum ama kimden duysam yaptırdığını söylüyor. Benim ilk gebelik 20. Hafta oldu herhangi bir sıkıntı yok dedi doktor ama cinsiyeti belli değil daha ve bende girmeyi düşünüyorum birazcık merakımdan​:sweat_smile: hemde bebeğin herseyine detaylıca bakılacak

1 Beğeni

Girmenizi tavsiye ederim. Detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde sıkıntı gördü. Doğar doğmaz eko çektirdik şimdi çocuk kardiyoloji takipli hastası. Allah korusun önden önlemini aldık. Sırf böyle bir durum yaşamamak için bile girmenizi tavsiye ederim.

2 Beğeni

Canım merhaba, ben de detaylı ultrasona girmenizi tavsiye ederim. Bebeğe zararı dokunacak bir şey değil.

2 Beğeni

Zorunlu değil ama yaptırmanı tavsiye ederim.

1 Beğeni

girmeni tavsiye ederim bebegime kan akisi cok yuksek direncliydi ilac verdi kullan bebegin kilo alsin dedi onceden onlemini alabiliyosun

1 Beğeni

Kendiliğinden kapanandir inşallah her doğan çocuk da oluyormuş benim oğlumda da vardı biri kapandı biri ameliyat oldu Rabbim şifalar versin inşallah canım

2 Beğeni

Zorunlu değil ama yaptırmak lazım bence büyük oğlumda yaptırmadım ama doğduktan sonra öğrendik bazı hastalıklarını öbür 2evladimda yaptırdım içiniz rahat eder hem bunda yaptircam.insallah

1 Beğeni

Kapakçıkta olanı sorun etmedi ama karıncıkta var. Temiz kan ve kirli kan karışıyor birbirine. Bir miktar da büyüktü. Bakalım. İnşallah sorunsuz yürütürüz bu süreci. Önümüzdeki ay tekrar kontrolü var. Karar verilecek ilaç mı ameliyat mı diye :woman_shrugging:t2:

2 Beğeni

Benim oğlumda aynı inanki ya dedim icimden yaşadığımız durumu yazılmış anne sütü çok önemli demişti doktor bize Rabbim inşallah ameliyatsız çözüm olsun doğum ne zaman canim

1 Beğeni

Ameliyata gerek kalmaz inşallah, çook geçmiş olsun :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Maalesef sütüm de pek yok gibi. Hayırlısı artık. Elimizden geleni yapıyoruz.

1 Beğeni

Teşekkür ederim kuşum :heavy_heart_exclamation:

2 Beğeni

Kafana takma canım benim gelir sütun Allah in izniyle

2 Beğeni