Haftaya pazartesi 20.haftama gireceğim detaylı ultrasona gideceğim hastanenin ilgili bölümünü aradığımda 21.haftanda tok gel dedi. Ben şimdi 20.haftada gidersem ne olur doktor muayene etmez mi?
Detaylı ultrason 20. Haftadan itibaren yapılabiliyor. 21 haftada gel demelerindeki sebep nedir? Sıra falan mı var yoksa
Öyle bişey demedi şu zaman dolu diye pazartesi salı ya da Çarşamba günü gel dedi ama benim aklıma takıldı 21.haftanda gel demesi. Gerçi vazgeçtim oraya gitmekten özel kliniğe gideceğim
Banada sıra vermediler şuan 22 haftamdayim giremedim ve çok üzgün korkuyorum
- Haftaya kadar girilebiliyor tedirgin olmayın. 20-24 arası veriliyor gün. Bence 22 ya da 23 de girmek daha iyi en azından bebiş biraz daha gelişmiş oluyor yüzünü de net görebilirsiniz.
Ben docente gitmiştim, en güzel zaman 21. Hafta ve o haftaya veriyoruz genellikle randevulari demişti, bir bildikleri vardır muhakkak bende 21. Haftada girmiştim
Kafam karıştı ya ozeldeki 20-21.haftalik olmanız yeterli dedi devletteki de 20.haftqnda git demişti neden onlar 21.hafta daha iyi diye belirtmediler
İlla 24 hafta da mi oluyor ileri haftalarda olmaz mı tedayli ultrason bilgi verirseniz çünkü ben hala sıra bulamadım 13 şubata kadın doğuma rendevu aldım ozamanda tam 24 haftalık olmuş oluyorum çok sorumsuz dokturlar sahibim
Yanlış yönlendirmek istemem ama benim bildiğim 24. Haftaya kadar yapılıyor. İlerki haftalarda eğer bir sorun tespit edilirse zorunlu olarak perinatoloji takibi isteniyor. Herkes detaylıya girmek zorunda değil panik yapmayın girmeyen birçok gebe var doktorunuz gerekli görmediği için istememiş olabilir. Mhrsden kontrol edin perinatoloji bölümü size açılmışsa sıra alın burda sıra bulması çok zor. Bende gebelik şekeri var suyum fazla o yüzden girecem ta bir ay öncesinden sıra aldım
Ben 16. Haftadayım doktorum detaylı ultrasona randevu almamı söyledi ultrasonda bakarken safra kesesini göremiyorum demişti erkenden almıyorlar mı detaylı ultrasona?
20-24. Haftalar arasında bakılıyor
En son özele gittim herşey yolunda gayet iyi dedi kg flaan haftana göre ilerdesin dedi tedayliya git dedi bende sıra bulamiyorum yaşadığım yerde bitane hastane var özelde de yok burada devlette de sıra gelmedi napacagimi sasirdim
Detaylı ultrason yaptıracağım belli haftalarda yazıyor 18-22 arasında sadece o haftalarda mı yapılıyor 23-24 haftalarda gideceğim ayarladım olur mu ki
Olur canım
Kızlar ben şuan 21. Haftadayım perinatoloji bölümünden zar zor randevu aldığım için 2 hafta sonra detaylı ultrasona gidecem 23-24 haftalıkken de gidilir mi acaba
Evet canım gidilir problem olmaz