hanımlar 21 hafttada doktorum detaylı ultrason yaptırma mı istedi ilk gebeligim olduğu için nerde yaptıra bilirim bilgisi olan var mı
Banada detaylı ultrason yaptır dedi. ilk gebelik,bugün 20. Hafta oldu cinsiyetide belli değil hala özellerde yapıyorlarmış öyle demişlerdi bana en son ücreti 2 bindi
hangi bölüm yapıyor randevu almaya çalıştım alamadım bizim cinsiyet belli kızım olcak inşallah
Hangi ildesiniz ?
Allah’ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bilmiyorum doğrusu, ben hastaneye gidip direk sorucam çünkü aynı gün musaitlik varsa direk alıyorlar ya da aynı gün içinde randevu veriyorlarmis Kocaeli/darıcadayım ben
Hayır sadece özellerde değil radyoloji yerinde de bakılıyor ama özele gitmeni tabi tavsiye ederim
Kağıthane İstanbul
Genelde özel hastanelerde yapılıyor varsa perinatoloji yoksa radyoloji bölümünden randevu alıyorsunuzAyrica özel perinatoloji klinikleri de varmış bulunduğunuz yere göre arastirin
İstanbul anadolu yakasında yapan devlet hastanesi biliyorum.
Avrupa yakasında bilmiyorum. @Leyla1991 sen bilgi verebilir misin canım .
Canım Özel Cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesi yapıyor normal cerrah paşa tıp fakültesi hastaneside yapıyor Bakırköy Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesi yapıyor ama Dr Atilla beye almaya çalış özel hastaneler hep yapıyor canim
devlet hastanesinden buldum randevu şişli Hamidiye eğitim ve araştırma Hastanesi’nde yapıyorlarmış
Çok güzel bulabilmissiniz zor çıkıyor randevu
evet iki gündür aramadıgım yer kalmadı
Altan mı yapılıyor detaylı ultrason her hangi bir sakıncası zararı var mı acaba
Hayır canım normal karından yapılıyor 40-45 dk sürüyor mutlaka hareketli ol oturma beklerken ki bebek oynasın birde mutlaka çikolata ye
Ben bişe sorucaktim ya bu ikili tarama aç karninami tok karninami yapiliyo kan aliniyomus sanırım bı arkadasim devlete gidiyo bana dediği aç karnina yaptılar dedi ama benim duyduğum ise farketmiyo hangisi doğru anlamadım ki
ben aç karnına yaptırmıştım bana aç yada tok gel demediler ben ne olur ne olmaz diye aç gitmiştim
Perinatoloji bölümü yapıyor. Ben kayseri de yaptırdım. 2.500 tl ye yaptılar. 15 dakika sürmedi. Bebeğim hareketliydi net görüntüler aldı. Tok karnına ve mesane boş bir şekilde gidersen bebeğin hareketli ve net görüntüsünü alıyorlar. Eğer bir daha hamile kalırsam detaylı ultrasona gitmem diye düşünüyorum.
yaptırdım dün
Sonuçlarınız nasıl çıktı