Sivasa detaylı ultrason için geleceğim şehir dışından bulunduğum yerde yapılmadığı için özelde ya da herhangi bir yerde iyi bir doktor var mı önereceğiniz?
@sivas-anneleri yardım lütfen
Çok sevinirim bugün doktorum bebeğinizde bir iki bir şey gördü Sivas’a yönlendirdi erzincandan geleceğim iyi bir doktor bulup hemen randevu almam lazım
Sivasta özel hastaneyi bilmiyorum ama Üniversite hastanesi yapıyor orda yaptırmıştım randevu alıp, belirli bir doktordan vermiyorlar diye biliyorum ama Medicanaya da sorabilirsiniz arayıp yapıyorlar mı diye. Mesela Numune hastanesi yapmıyor
Bana bildirim gelmediğinden konuyu biraz geç gördüm belki yapmissinizdir bilmiyorum fakat başka öğrenmek isteyen olur diye yazıyorum Sivas ta Özel Medicana hastanesi nde radyoloji bölümü yapıyor ben de burda yapmistim
Sivas numune hastanesi nde levent Kandemir var ona git benim doktorum da o çok iyi özelde Sivas Medicana hastanesi Gültekin hoca var
Merhaba. Sivas’ta Sultan hocanın yada Gültekin hocanın muayene ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz?
Vallahi bilmiyorum bikac ay önce gittiğimde 900 odemistim
@Ayperii bende Sivas’a gidiyorum kontrollerime üniversite hastanesinde savaş karakuş hoca çok iyi ama detaylı ultrasonu radyoloji de çekildim
@Ayperii yeni gördüm 21 Şubat’ta yazmışsınız durumunuz nasıl
Teşekkür ederim.
Merhaba. Üniversite de renkli ultrason var mı acaba?
Üniversitede radyoloji ye yönlendirildim detaylı ultrason için renkli değildi siyah beyaz dı
Bende Sivas üniversitesi hastanesinde yaptrdim medicananin detaylı ultrason ücreti 2.500 tlydi numune Hastanesi’nde de Ayhan delikaya ya gidiyorum gerçekten çok güzel bı hoca 2 3 hocaya gittim ama bu herseyini söylüyor aklında soru kalmıyor
Merhaba Sivas’ta perinatoloji yokmuş Trabzon’a gittik bu süreç boyunca test yaptırdık çok şükür temiz çıktı doktorumuz da çok iyiydi çok şükür
Teşekkür ederim.
Gözünüz aydın çok sevindim temiz çıkmasına
Yo var numune Hastanesi’nde perinotoloji Sadullah bey
Bizim erzincanda ki doktorumuz yok diye sevk etmedi sonradan oraya ya Erzurum ya Trabzon dedi
Yeni baslandi bilmemeleri normal nerdeyse ilk lerdeyim benden sonra çok oldu ama