Detaylı ultrason mecburimi?

Ikili taramam negatif cıktı lakin yinede detayliya gonderdi acaba gorunmem sartmi .siz gorundunuzmu acaba devlette yapiliyomu yada özele yaptiran fiyat ogrenebilirmiyim.

3700 2500 2200 fıyatlar

Vaşlh bn devlette sıra bulamadım mecbur ozelde yaptırcam

Yapildigini bile bilmiyodum bide sira bulunmuyo oylemi

Ewt bn bulamadım

Merkez hastanelerımr gıtcen devllette degıl ama

Devlete gıttım merkez hastanelerı cekıyo dedı onlardada sıra yok vermıyolr

Ya bnde bi soriyim bakalim sansa belki tutururum .yanliz bmm doktorum özel o devletten bahsetnedi izmir bergamada ozel medugun tip merkezine gidiyorum surekli iste orda doktorum basks bi ozel doktor yapiyo dedi yada izmir merkeze git demisti .

1 Beğeni

Meburi değil.Ama yaptırmanızda çok çok fayda vardır.Allah korusun bir sorun olunca bunu detaylıda görmek oluyor.Ki daha erkenden önlem alabiliyorsunuz.Bence yaptırılmalı.

1 Beğeni

devlet hastanelerinde biraz bastan sagma bakiyorlar gibi geliyor bana sure cok az 15 20 dk da bitiriyorlar özelde 45 50 dk suruyor ve en ayrintili sekilde bakiyorlar canim eger özele gitme sansiniz varsa özele gidin derim özelde raporu renklileri videoyu herseyi hemen veriyorlar elinize cok cok iyi yani

imkanin varsa ozele git canim 2 defa gittim 45 dakika falan suruyor ve sonuclar aninda elinde ve gercekten bebeginin her anini herseyini de goruyosun ekrandan unutulmaz bir an da oluyor senin icin devlet hem renkli olmuyor hem sonuclari hemen vermiyo hemde sira bulmak zor ve bastan sagma bakiyolar

Bende özele gideceğim devlet hastaneleri pek güven vermiyor 3400 dü fiyatı randevu alırken öyle denildi gidince değişir mi bilemem

Anladim gitmesine giderim de .peki gobeginden bakiyo demi alttanda bakacsk diyende oldu bsna ultrason ile .bide sizin sonuclarda negatif mi cikti ona ragmen baktirdiniz ve sonuc temiz ciktimi ?

1 Beğeni

Him anladim cnm peki siz ne uzerine gittiniz bnm rapor negatif sma risk var diyo düşük ve erken dogum riski ve bn anlamiyorum ama dawn sendromu cicugu olan arkadaşıma sordum raporun da kucuk risk olabilir dedi .

Raporunuz uzerinemi gidiceksiniz doktorunuzmu istedi krndinizmi baktirmak istiyosunuz??

yok olurmu canim kimsenin dedigine takilma adı üstunde detaylı ultrason normal ke di dr nun baktigi gibi ultrasondan göbekten bakiyor ama cihaz detayli gelismis bir cihaz bebegin her detayini gösteriyor

1 Beğeni

benim testlerim iyi cikti sonuclar ama ayrintili ultrason ayri birsey bebegin tek tek organlarina bakiyor buda cok onemli ve yaptirilmasi gereken bir sey

2 Beğeni

Oylrmi diyosunuz cok tesekur edrim aydinlattiginiz icin bnde randovu almaya calisicam bakalim icim rahat etsin surekli test sonucuna gore bebegime özel cocuk dendiginde acabsmi diyorum enazindan ters birsey goruldugunde tedavi biseyler uygulanir oyle deyilmi

1 Beğeni

Bazen testler yanilabilirmi temiz ciksa bile detaylisi kötü cikan oldumu acaba ?

Hamilelikte yapılan her test aileye kalmış ben de sadece detaylı ultrasona girdim çünkü ne varsa orda da çıkıyor diye 2500 e yaptırmıştım perinatoloji uzmanına

1 Beğeni