Desteksiz yıkama

Merhaba Biz bir aylik olduk artık bebeğimi kendim yıkamak istiyorum ama cesaret edemiyorum siz ne zaman desteksiz bebek banyosuna başladınız

1 Beğeni

Rüya’da üçüncü gün kendim yıkamıştım. Eylül’de de bugün akşam yıkayacağım inşallah :grin:

Korkma kız, daha kolay oluyor inan bana

2 Beğeni

Kızlar destekten kastınız yanınızda birinin olması mı, yoksa file vs olması mı? Şu an konuya uzak olduğum için anlayamadım ben​:pensive: @Cansu @NURAN

2 Beğeni

Ilk once muslum bezle kirini al yan tarafta Sonra legenin icine bez ser kaymasin. Rahatcana yikarsin.bacaklarini kenara daya.kendini Attirmasin. Herseyini hazirla yanina tabi yanina

2 Beğeni

Ben de daha 2 haftalıkken annem gidince kendim yıkamaya başladım. İlkte altını çok fena pislemişti. Silmekle olmazdı eşimde evde yoktu lavaboda elimle sıkıca tutarak ılık suyla yıkadım poposunu. Daha sonra neden banyo yaptıramayım ki dedim. Hemen yanda çamaşır makinası var üzerine havlusunu serdim lavaboya da müslin örtü serdim bacakları falan değince üşümesin diye suyla bi güzel her yerini yıkadım bazen şampuanlı bazen şampuansız. Kızım ilk günden beri çok seviyor suyu şimdi de suyu dolduruyorum küvetine tepiniyor içinde genelde akşamları yapıyoruz uykuya rahat geçsin diye.

3 Beğeni

Yanımda biri olmadan yıkamak :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Sen çok güzel yolunu bulmussun ama bizim lavabodan sıcak su akmıyor. Mecbur bebek kuvetine file serip yıkıyoruz. Siz nasıl tepiniyorsunuz biraz daha detaylı anlatır mısın ben de tepindireyim :innocent:

2 Beğeni

Fileden zıplarsa diye mi?

Ön tarafını yıkarım da tek elle nasıl tutup sırtını nasıl yıkayabilirim diye düşünüyorum 5 kilo olmuş. Tabureye oturup bacaklarıma mı koysam.

2 Beğeni

Şimdi hazir banyo setleri çıktı biz ondan aldık bebegi uzatip rahat yikamak icin.

Aslinda korkulacak bisey yokmus bende korkumdan iki ay yikamamıştım bebeyi nemli bezle siliyordum :joy::joy:ama desteksiz tek daha kolay geldi bana

2 Beğeni

Fileye sırt üstü yatirdik. Önunu yıkadık sırtını nasıl yıkıyorsun? Sırtını yıkarken kafasinı da elimi c yapıp çenesinden tutup sacını yıkıyordum böylece su yuttumu burnuna su kaçti mı derdi olmuyordu. Tek basıma çenesinden tutup bir yandan da nasıl su tutarım diye düşünüyorum

1 Beğeni

Valla suyu zaten öksürerek hapşurarak ciyerlerinden atiyor ben file kullanmadım bulamasığm için tek başıma yikadım ayaklarını yıkayamıyordum son durulamada onuda kovada biraz su kaliyordu kovaya sokup çıkarıydum​:joy:

1 Beğeni

Aynen sırtını bende oyle çenesinde c yapıp yikadım son drulamada ayakları kalıyordu kayar diye tam yukarı çıkaramiyordum kolumun ustunde

2 Beğeni

@Cansu Sırtını yıkamak daha kolay aslında. El ve bileğinden destek alarak tutarsan kaymaz Günay. Ben önce sırtını, sonra önünü, en son kafasını yıkıyorum genelde

2 Beğeni

@Su-misali @NURAN deneyince buraya tecrübemi yazarım :innocent:

1 Beğeni

Sana güveniyorum @Cansu

1 Beğeni

Teşekkür ederim :heart: o zaman şurada durup yorumları okuyayım :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

bugün keyif yaptık :smile: banyoda taburede oturarak da yaptırabilirsin bacaklarını iki bacağın arasına al yanına kovaya da su koy rahatlıkla yıkarsın bence.

2 Beğeni

Teşekkür ederim :innocent:

1 Beğeni