Destek anneler 🫣

Merhaba anneler bir konuda sizlere danışmak istiyorum ikinci bebeğime hamileyim ilk hamileliğimde sigara kullanmıyordum ama şimdi sigara içiyorum hamilelikten önce günde 10-12 tane sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri 1 tane içiyorum bazen iki oluyor bu kullanan var mı aranızda :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

İlk hamileliğimde bende içmiyodum ikincisinde şimdi içiyorum. İlk iki ay bırakmıştım. Sonra arkadaş arasında başladım. Sen yine iyi 1 tane içiyosun. Ben 5 7 arası . Doktor 5 i geçme demişti. Arkadaşlarım hep içtiler ama bahane değil tabi hata yapıyoruz rabbim affetsiz sağlıklı etsin inşallah

Amin canım evet başkalarını örnek tutmamak gerek . Ama bazen insan bırakamıyor işte​:unamused:

Vallahi bilmiyorum yeni öğrendim 4 gün oldu cuma doktora gideceğim birden kestim ondada 2 ye düşerebildim bazen aşırı zorlanıyorum ya yarım yakıyorum yada tamamen 1 adeti içmiş oluyorum :smiling_face_with_tear:

Banada en çok eşim içerken içesim geliyor :rofl: inş 1-2 adet şuan onuda bırakabilirim ve artık hiç dönmem o kötü alışkanlığa :pray:t2:

Maşallah sizin iradeniz güçlü , ben hiç iradeli değilim

Benim eşim içmemesine rağmen bırakamıyorum o çok bıraktırmaya çalıştı ama yapamadı bıraktım hep geri başladım

Ne kadarlık hamilesiniz peki kahve tüketiminiz nasıl gün içerisinde

Hoşgeldiniz aramıza :rainbow: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Tabi ki tamamen bırakmanız daha iyi olur ama azaltmanız da büyük gelişme :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim hoşbuldum :cherry_blossom: amim inş tek temennim o :smiling_face:

O bende hamile olmadan öncede oluyordu genelde başkası içinde duman kokusu kötü gelir ama kendin içince öyle olmaz :rofl:

Benim midem o kadar karmaşık ki yani bu mideyle sigarayı içmek değil kokusu bile kötü geliyo Bu arada hamile kalmayı düşünmeye başlamıştım ve o an bıraktım sigarayı 2-3 ay sonra da hamile kaldım hiç zorlanmadım yani dediğim gibi midem hiç almaz :persevere: bide hamile değilken ve bırakmışken bi tane içiyim dedim sonradan pişman oldum bırakmışken ne diye içtim ki diye o yüzden o pişmanlık yetti doğumdan sonra bakarız artık midem yerine gelirse :grinning::grinning: tabi emzirme dönemini de atlatırsak inşallah

Ozaman sen hamileliğin sigaradan soğuttuğu şanslı annelerdensin. Bağzıla kişiler soğuyor ama bende soğuma olmadı :thinking::roll_eyes::joy:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: @Huris

1 Beğeni

Merhabalar teşekkür ederim hoşbuldum :cherry_blossom::heart_eyes:

1 Beğeni