Merhaba anneler bir konuda sizlere danışmak istiyorum ikinci bebeğime hamileyim ilk hamileliğimde sigara kullanmıyordum ama şimdi sigara içiyorum hamilelikten önce günde 10-12 tane sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri 1 tane içiyorum bazen iki oluyor bu kullanan var mı aranızda
İlk hamileliğimde bende içmiyodum ikincisinde şimdi içiyorum. İlk iki ay bırakmıştım. Sonra arkadaş arasında başladım. Sen yine iyi 1 tane içiyosun. Ben 5 7 arası . Doktor 5 i geçme demişti. Arkadaşlarım hep içtiler ama bahane değil tabi hata yapıyoruz rabbim affetsiz sağlıklı etsin inşallah
Amin canım evet başkalarını örnek tutmamak gerek . Ama bazen insan bırakamıyor işte
Vallahi bilmiyorum yeni öğrendim 4 gün oldu cuma doktora gideceğim birden kestim ondada 2 ye düşerebildim bazen aşırı zorlanıyorum ya yarım yakıyorum yada tamamen 1 adeti içmiş oluyorum
Banada en çok eşim içerken içesim geliyor inş 1-2 adet şuan onuda bırakabilirim ve artık hiç dönmem o kötü alışkanlığa
Maşallah sizin iradeniz güçlü , ben hiç iradeli değilim
Benim eşim içmemesine rağmen bırakamıyorum o çok bıraktırmaya çalıştı ama yapamadı bıraktım hep geri başladım
Ne kadarlık hamilesiniz peki kahve tüketiminiz nasıl gün içerisinde
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
Tabi ki tamamen bırakmanız daha iyi olur ama azaltmanız da büyük gelişme
Teşekkür ederim hoşbuldum amim inş tek temennim o
O bende hamile olmadan öncede oluyordu genelde başkası içinde duman kokusu kötü gelir ama kendin içince öyle olmaz
Benim midem o kadar karmaşık ki yani bu mideyle sigarayı içmek değil kokusu bile kötü geliyo Bu arada hamile kalmayı düşünmeye başlamıştım ve o an bıraktım sigarayı 2-3 ay sonra da hamile kaldım hiç zorlanmadım yani dediğim gibi midem hiç almaz bide hamile değilken ve bırakmışken bi tane içiyim dedim sonradan pişman oldum bırakmışken ne diye içtim ki diye o yüzden o pişmanlık yetti doğumdan sonra bakarız artık midem yerine gelirse tabi emzirme dönemini de atlatırsak inşallah
Ozaman sen hamileliğin sigaradan soğuttuğu şanslı annelerdensin. Bağzıla kişiler soğuyor ama bende soğuma olmadı
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun @Huris
Merhabalar teşekkür ederim hoşbuldum