Denizlili hamisler🥰

Timuçin kurtuluş mermer en son doğumu orda yaptım.sezaryan doğum du devlette

2 Beğeni

Erdal bilen doktoru bende tavsiye etmiyorum ilgili bir doktor değil

2 Beğeni

Selam :raised_hand_with_fingers_splayed:t2: ben de denizlideyim​:person_gesturing_ok: özel sağlık hastanesinde Zeynep atgüden orpak hanıma gidiyorum. Özellikle normal doğum konusunda çok yardımcı oluyor ve teşvik ediyor. Bu benim için en önemli kriterdi doktor ararken. Tavsiye ederim, instagramdan da hesabı var takip edebilirsiniz :innocent:

1 Beğeni

Cerrahi ye gidiyorum ben daha yeni

1 Beğeni

Bir defa Timuçin beye gittim, gerçekten güler yüzlü efendi hoş bir doktor. Ne sorarsan sor sıkılmadan cevaplıyor. Hemde devlet hastanesinde böyle bir doktor, gerçekten veli nimet :heart:

2 Beğeni

Arkadaşlar hamilelikte soğuk algınlığı nasıl geçer ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz

1 Beğeni

Ekşili çorbalar belki bağışıklığınızı güçlendirebilir aklıma bu geldi sadece. Ve c vitamini

1 Beğeni

Sağol canım hemen denerim .:pray:

1 Beğeni

Merhaba ben de Denizli’deyim. Ozel ege kentte Mehmet Gencer’e gidiyorum. Memnunum

1 Beğeni

Ben Mehmet gencerden hiç ama hiç memnun kalmadım. İlgi alaka berbattı. Kişiden kişiye değişiyor demekki​:melting_face:

1 Beğeni

Allah allah cok sasirdim ya. Baya ilgilendi ben ilk cerrahi hastanesine gittim orda firengiz hanim ben de ondan memnun kalmamistim

1 Beğeni