Demir ilacı hangisini kullanıyorsunuz

Selamün aleyküm ben yeni katıldım aranıza :slightly_smiling_face: 17+6 günlüğüz hangi demir ilacını kullanıyorsunuz acaba :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Hosgeldiniz aramiza ben ferrum kullanıyorum​:heart:

Ben bunu kullanicam ama kullanamiyorum cunku midemi daha cok bulandiriyor :frowning:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

Merhaba hoşbuldum teşekkür ederim bütün annelerimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayi nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::hugs:

1 Beğeni

Amin canım benim :two_hearts:

Banada oroferon diye birşey yazdılar midemi bulandırıyor içince

Hoşbuldum :smiling_face_with_three_hearts: mide bulantısı yapıyor mu

Hoşbuldum rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

1 Beğeni

Asiri yapiyor icemiyordum doktoruma dedim bunun surup seklinde olanini verdi bana simdi onu bittirdim surup olani asla mide bulantisi yapmiyor

Bende söyliyim ozaman yoksa hiç icemicem d vitamini güzel gidiyor demir gitmiyor malesef :joy:

Evett aynen demirin tadı kotu doktorunuza soylerseniz o zaman daha iyi mide bulandirmayan cozum bulup veriyor

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen bende bu ilacı kullanıyorum gerçekten mideyi acayip bulandırıyor.ama 7nutma herşey bebişin için.:blue_heart:

1 Beğeni

Off napcam bilmiyorum zaten midem bulaniyor bunu nasıl kullanicam

Kaç aylık hamilesin canım

14 hafta olduk dün

Benim kullandığım ilaç bu

1 Beğeni

Aleyküm Selam​:cherry_blossom: Aramıza hoş geldin. Ben birçok ilaç denedim ama hiçbirini içemedim. Mide bulantısı ve kusma yaptı. Doktorumu değiştirdim. Fertamir önerdi. Tadı çok güzel. Suda eritip içiyorum. Meyvesuyu gibi tadı var.

2 Beğeni

Bu bana yan etki yaptığı için bırakmıştım.