Demir eksikliği ⚠

Merhaba çiçek anneler demir ilacı kullanmama rağmen bir ay içinde demir değerlerim aşırı düştü. Şuan kansızlık çekiyorum. Bebeğime olabilecek yan etkilerden korkuyorum da. En hızlı nasıl yükseltebilirim? Bir sorun olur mu? Kansızlık yaşayan var mı? Aşırı endişeliyim. Aşırı…

3 Beğeni

Benimkide beslerdeydi seromla birden yukleme yaptilar

2 Beğeni

Talimatlara uydunuz mu mesela kahvaltı ile aranızda 1 saat bırakmak ilacı içtikten sonra peynir yoğurt türevi tüketmemek gibi

3 Beğeni

Nasıl oldu peki hastane mi yaptı sağlık ocağı mı

2 Beğeni

Evet evet hatta daha önce ilaç kullanımı ile ilgili de soru sormuştum. Troid hapımla zorladığı için gece uyumadan içiyordum

3 Beğeni

Ben bu durumda ne desem bilemedim belki doktor ilacınızı değiştirir

2 Beğeni

Hastane yapiyo

Bana yatis vermislerdi

2 Beğeni

Bolca ıspanak ve maydanoz tüketmen lazım. Ama doktorunla da konuşup daha etkili bir ilaç yazmasını isteyebilirsin

1 Beğeni

Benimde hep demir eksikliğim vardı. annem de demir eksikliği yaşıyordu hastalığı ve tedavisinden ötürü bi gün onlardayken dalak yediğini arttırdığını söyledi ben de hamileyken yasak olduğunu bilmeyerek yedim ama o haftaki değerlerim o kadar artmıştı ki max ayda 1 tüketiyordum belki doktor onaylar bilmiyorm sormakta fayda var.

4 Beğeni

İlginiz için hepinize teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: ilacımı iki doza çıkardı doktor bir de dil altı sprey verdi bakalım en kısa zamanda artar inşallah :cherry_blossom::cherry_blossom:

2 Beğeni

Demir degeriniz nedir, benim de 2 haftada birden dusmust, testte yanlışlık yoksa , ben de şaşırdım

2 Beğeni

Merhaba ben yutup hemen kahvaltı yapıyordum 1 saat önce yutup ğynşe yumurta yemeyecek miyiz acaba

Merhaba. Bende de troid var nasıl kullandınız ilacı

Geçmiş olsun bende dün kontrole gittim demirin ve b12 çok eksik dedi B12 ye iğne yazdı demir ilacı da sabah akşam yemekten 1 saat önce dedi ve haftada 2 gün kullanmam gereken başka bir demir ilacı daha verdi inşallah düzelir

1 Beğeni

Bende demir ilacını günde bir yutuyordum sabah akşam yıt dedi şimdi fRklı marka ilaç yazdı . Ben direkt yutup kahvaltıya başlıyordum hep yanlış kullandım demek . 1 saat önce alayım o zaman . 1 saat önce alınca yumurta peynir yiyebilir miyiz o zaman

Açıklama kısmında öyle bir şey yazmamış söylemedi de ben 1 saat önceden içiyorum ilacı yumurta yiyorum sabah bebeğe iyi gelmesi için

Çok sağolun :pray:

1 Beğeni