Kan degerım dusuktu ferrosan drops yazdı 1 ay kullandım değerim kalkması dı kan deyerim 9.8 doktor Ferritin yokladı o da 27mgdr cikti doktor bana gyno ferro sonal yazdı
Benimde çok düşük ferrozinc yazdı bana da iki kez kullandım sonra hep kustum ilacı içtikten sonra daha da almadım inşallah bişey olmaz
Sende ne kadar
Kizlar ilacı gece içmeyi deneyin. Iki öğün kullanıyorum ben de digerini de ikindi vakti enerjimin biraz olduğu zaman içiyorum.
Feritin 50.92 hbg 10.5
Bu aksam gece deneyeyim inşallah etkili olur
Seher erkenden atıyorum 2saat sonra yemek yiyorum aksamda öyle 9 de falan atıyorum 2saat sonra yiyorum
Feratinin 6 çıkmıştı benimde ilaç olarak fertamir kullanıyorum 1
Gynoferon kullandım ben de. Umarım işe yarar
Demir eksikliği icin bugun bana da doktor basladi boyle Turkiyede minik siseler icinde olur ya sulu onlara benzer verdi ac karnina icmeli baya hissettiyordu zaten artik kansizlik ayagi kalkinca hem bas donmem hem goz kararmam hem de asiri halsizlik oluyordu
İşe yaradımı?
Evet, yaramıştı
Ben de boyle yapiyorum boyle daha mi faydali acaba
Gece boyu yemek yemediğim için emilim daha iyi oluyordur diye düşünüyorum. Zaten ben 2 öğün seklinde alıyorumDr a sordum olumsuz bir yanıt da almadim. Size ilaç kaç öğün denildi?
2 kere benim de ama benim sabah ac karnina tiroit hapim oldugu icin ve demir ile tiroit hapinin arasinin 2 3 saat olmasi gerektigi icin ve aç olmam gerektigi icin ikindiyi buluyor ilk demir hapı. Arası 12 saat olmasi gerektigi icin de mecburen gece iciyorum
Doktorun yazdığı flakon ve haplar bende aşırı yan etki gösterdi mide yanması kabızlık hazımsızlık vb… Daha sonra yine doktora danışarak sidefer kullanmaya başladım çok rahat ettim hala kullanıyorum doktorunuza sideferi danışın isterseniz