Dalin kullanımı

Hanımlar bebeğim 14 günlük göbek bağını yeni düşürdüğü için yeni yıkadık onu dalinle ama vucüdu alerji oldu küçük küçük benekler sizde aynı durumu yaşayan varmı ve ne yaptınız gecmesi için?

@tecrübeli-anneler yardımcı olurmusunuz

Alerjiniz nasıl geçer bilmiyorum canm çok geçmiş olsun ama arkadaşıma çocuk doktoru dalini önermedi çevremde nerdeyse herkes mustelanin bu şampuanini kullaniyo bende bebeğime aldım nasip olursa 3lü seti de var şampuanı bebek yağı ve vücut losyonu olarak hiç şikayetci olaninida görmedim

1 Beğeni

Ya bnde herseyi dalin aldım sonradan kimse onermedi bilemedimki

Uni baby öneririm dalinde olan bi katkılı içerik onda yok içeriğin ne olduğunu unuttum afedersiniz :blush: bebeğim 61 günlük yaklaşık 50-55 gündür bu tür sorun yaşamadım :innocent:

Ben çamaşır deterjanı siveno baby kids aldım şampuanı da set olarak mustela tercih ettim

1 Beğeni

Herkes oyle soyluyor ben dalin aldim ins memnun olurum

1 Beğeni

Cnım dalin cocuk şampuanı , yeni doğan ve bebek değil içerisinde civa var , sebamed veya uni baby ürünlerini tavsiye ederim , bende almıştım hemşire arkadaşımdan duydum ve kendim duş jeli olarak kullandım.bebeğime sebamed aldım

2 Beğeni

Ben 10 senedir çocuklarıma Dalin kullaniyorm herhangi bir yan etki görmedim isilik olmuş olabilir mi bebeğiniz havalar sıcak ya ilk cocuksa anneler biraz evhamlı olabiliyor​:sweat_smile:sağlıkla ve hayırla büyütün :purple_heart::purple_heart:

3 Beğeni

Cok teşekkür ederim rabbim size bagislasin

1 Beğeni

Bence gereksiz Dalin şampuan bebekler için üretilmiş zaten benim 2 yiğenim de dalinle büyüdü hiç birşey de olmadı hava sıcak bebeklerde terlediginde isilik oluyorlar şampuan ile alakalı bişey değildir görümcem de bebeğine Dalin şampuan kullanıyor 1 yaşında gayet sağlıklı

Dalın aldım bende tabıkı yenı dogan bebekler hasas olabılır benım cevremde hep dalın kullanıyorlar yıgenım ve kardesımde de dalın kullandık sorun yasamadık unıbaby var galıba onun kokusu sevmedım ben. O yuzden dalın tercıh ettım ınsAlh yan etksıj olmaz cok para vermeye gerek yok bence .

1 Beğeni

Dalin ve unibaby nin içeriğinde tahriş edici, alerjen bileşenler var. Ayrıca unibabyde formaldehit var, uzun süre kullanımı kanserojen olarak tanımlanmış. Siveno ya da mustela kullanmanızı öneririm :confused:

Teşekkürler baya var vücudu yüzü kıpkırmızı bizde pişman olduk deneyecm

1 Beğeni

Valla bizde şaşırdık keşke hiç denemeseydk

1 Beğeni

Bizede doktor dedi aslında biz önemsemedk demeki doğruymuş

1 Beğeni

Hayır yıkandıktab hemen sonra oldu isilik olsa bilirdk

1 Beğeni

Benmde yeğenlerim hatta ben dalinle büyüdün ama sanki değişmiş ürün içerği yıkandıktan hemen sonra oldu alerji

1 Beğeni

Belkı de sızın bebegınızın vucudu sevmedı. Bebek sonucta hasas olabılır .

Belkide içindeki bir maddeye alerjisi vardır ondan olmuştur