Covid yeni varyant

Slm kızlar, Bu ara salgın var biliyorsunuzdur. Covid in benzer varyantı Yakalanan var mı Varsa ne tedavi uygulandı

Tam bir buçuk aydır hastayim hala iyilesemedim . Hastaneler tıklım tıklım dolu . Hala bir tedavi bulunamadı . Korona yaninda cok hafif bir hastalikmis . Asıl şimdi maskeler yasaklar gelmesi gerekirdi . İlaçlar cok da fayda etmiyor acikcasi . Benim cigerlerim enfeksiyon kapti o da astıma çevirmiş ve bu donemde birde hamile oldugumu ögrendim . Cok zor gecen bir hastalik dikkatli olmakta fayda var

Hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce çektim o kadar kötüydü ki belim ayrılıyordu resmen sıcak şeyler bol meyve sebze bir kez de acile gidip serum takılmıştım ama hamile olduğumu bilmiyordum siz söylersenz ona göre ilaç takarlar gerekli görülürse

Benim büyük oğlum okuldan geldi anne beni Dr götür ben hiç iyi değilim bacaklarım kemiklerim ağrıyor mide bulantım var başım ağrıyor dedi okulda son iki ders Full masaya kafamı koyup yattım İngilizce öğretmenim sağ olsun izin verdi dedi hatta kızdim neden aratmadin beni anne sen iki canlisin benim için oralara gelmeni istemedim biliyorum korkacaktin ve hızlı hızlı gelecektin dedi götürdüm özele muayene etti serumu ben taktırdım vitamin ateş düşürücü ağrı kesici karıştırtim yoksa ilaç yazıp gönderiyordu ateşi 40 dereceydi üst solunum yolu enfeksiyonu dedi ama eczanedeki bayan domuz gribi dedi şükür bugün iyi ilaç tedavisi tarhana çorbası sarımsaklı yoğurt meyve vs takviye ediyorum