Arkadaşlar hamilelikde sıcakla başetmenin yolunu bulan var mı sanki üzerime ateş topu atıyorlar ne gece ne gündüz uyuyabiliyorum sıcak bastıkça sinirleniyorum sinirlendikçe daha da sıcak basıyo benim gibi olan bütün hamişlere Allah kolaylık versin
Gece uyumak zorlaştı gerçekten akşam vakitlerinde dışarı çıkıyorum yalnızca ona rağmen gerçekten çok etkiliyor. Ben sık elimi yüzümü yıkıyorum ılık duş alıyorum ve bol su içmeye çalışıyorum
Günde 3 defa suya giriyorum dışarı çıkmak tam bir eziyet benim için 26. Haftadayım daha bunun Ağustosu vaarr
Bizde bu şekilde sıcaklık klimayı açıorum oturuyorum ama bu odadan çıktığımda sıcak tokat gibi yüzüme vuruyor vallahi bide ev çok güneş alınca hiç çekilmiyor.
Benim ev sabah bi basliyo aksama kadar dolaniyo gunes ordan oraya Ankarada 34 diyo ama gel bide bana sor en az 40 hissediyorum ben
Bir de emzirirken gör
Ben cozum bulamadım geceleri uyuyamiyorum ve sabahlarıda aynı şekilde.insallah sağ salim dogurayım.bu sıcakdan kurtulayım diyorum, bir tek yolu dogurmak .
başkada yolunu bulamadım
Hayirlisiyla gelsin bebisler de bizde kurtulalim insallah
Ekim gibi dogacak hava biraz daha iyi olur diye düşünüyorum ama ayy dusundukce darlaniyorum
Ekime kadar sıcaklığı geciriceksin mecbur
Allah yardimcin olsun arkadaşım
Bir tek kendi adima degil sıcakdan kavrulan butun annelere uzuluyorum kendim gibi
All benden de o kadar hepimizin yardimcisi olsun Allah daha koca iki ay var yanip kavrulcaz mecbur