Çok yorulmak

Hanımlar 23+2 ehliyete gidiyorum 4 gundur bir hafta daha boyle araba suruslerine giriyorum giderken iki dolmus iki otobus yapiyorum haliyle sarsiyo bebegim normalde cok hareketliydi tekmeleri falan hissediyordum suan cok az hareket ediyor oda gunde bir veya iki bu toplu tasimalara binmem bebegime zarar veriyormudur acaba lutfen cevaplarmisiniz kafama taktimda

Merhabalar :cherry_blossom: toplu taşımalarda binmekten ziyade daha az dinlenmek, daha az yemek yemek, daha az su içmek ve daha çok efor safediyor olmak bebeğinizi yoruyor olabilir gün içinde belirgin hareket sayısı 10 olmalıdır eğer hala devam eden bir durumsa bir doktora danışmanız daha yararlı olacaktır

Hep hareketli olduğunuz için hareketleri azalmış olabilir oturup dinlendiğinizde gözlemleyebilirsiniz hareketlerini

Siz bu aralar biraz yogun oldugunuz hareket halinde oldugunuz için bebeğinizi hissetmiyorsunuz birde bu haftalarda bazen hareketleri az bazen siddetli durumlar olabiliyor. Bayram tatilinde sırf 5 saat kadar seyahat ettiğim ve gittiğim yerlerde de haliyle gezdiğim icin hareketlerde azalma gözlemleyip ordaki acile gitmiştim doktor sen neden evham yaptın ki turp gibi bu haftalarda normal demişti. Endişe etmeyin lütfen gene içinize sinmiyorsa doktorunuza danısın tabi

1 Beğeni