3 gündür isrifra etmekten canım çıktı arik sadece ögürüyorum bisey kalmadi cunku sabah doktora gidicem
git canim bulanti hapi verir iyi gelir
İlk baslarda bulantı hapi iyi geliyodu 3 4 saat sonra yine ayni 2 numaramda böyle olmamıştım Allahim sen yardim et
Geçmiş olsun canım benim bnöde öyle oluyor çok hassasım bunda
Sağol ilac kullaniyo musun
Ben ilaç kullanmıyorum sevmiyorum işede yaramıyor zaten çubuk falan tüketiyorum oda yaramıyor
Doktoruna ulas yada git biraz serum versin rica et birde prilam var bulantiyi azda olsa kesiyor ondan yazdir kullan
Bi faydasida yok zaten
Suan hastanedeyim yatis verdi. cok şükür bebegim iyi maşaallah kan alindi idrar. Serum baglandi dediginiz gibi mide bulantısı icin bide 2 tane bekleyen serum var kocaman
Canım git, 2 gün bile çok beklemişsin. Geçmiş olsun, hap verir.
Sağol 2 günlük yatış verdi gec kalmışım bebekte sıkıntiya girer demis doktor
Evet canım, çok böyle evde kendi kendin kalıp geçmiyor o yaşadığın durum.
Dün bende suyum geldi sandım. Hastaneye gittim gece 10’ u buldu eve gitmem. Bir test yokmuş hastanede bu su gelip gelmediğinden emin oldukları onu ben özel olarak almasaydım beni de su geliyormu diye takip yapmak için tutucaklardı. Şimdi mesela gelen suyum değil ama ileri düzey bir enfeksiyon var diyor doktor idrar yolunda.Bunun içinde bana deseler yatış, hiç sorun yapmam.
Çok geçmiş olsun.
Sanada geçmiş olsun kaç haftalıksin
Benim şuan 36+1
Benim doktorum prilam yazdı hem folik asit hem de mide bulantısına iyi geliyor beni baya toparladı tavsiye ederim doktorunuza mutlaka sorun
Maşallah az kalmis canım
Prizin yazdi banada doktorum bulanti icin başlarda iyiydi sonra oda fayda vermemeye basladi
Şükür canım az kaldı senin kaçıncı haftan.
7+5 daha nohutum benim o
İlk bebiş mi canım