Çok fenayım

3 gündür isrifra etmekten canım çıktı arik sadece ögürüyorum bisey kalmadi cunku :sweat:sabah doktora gidicem

git canim bulanti hapi verir iyi gelir

1 Beğeni

İlk baslarda bulantı hapi iyi geliyodu 3 4 saat sonra yine ayni :sweat: 2 numaramda böyle olmamıştım Allahim sen yardim et :pleading_face:

Geçmiş olsun canım benim bnöde öyle oluyor çok hassasım bunda

Sağol :sweat: ilac kullaniyo musun

Ben ilaç kullanmıyorum sevmiyorum işede yaramıyor zaten çubuk falan tüketiyorum oda yaramıyor

Doktoruna ulas yada git biraz serum versin rica et birde prilam var bulantiyi azda olsa kesiyor ondan yazdir kullan

2 Beğeni

Bi faydasida yok zaten :sweat:

Suan hastanedeyim yatis verdi. cok şükür bebegim iyi maşaallah kan alindi idrar. Serum baglandi dediginiz gibi mide bulantısı icin bide 2 tane bekleyen serum var kocaman :sweat:

1 Beğeni

Canım git, 2 gün bile çok beklemişsin. Geçmiş olsun, hap verir.

1 Beğeni

Sağol 2 günlük yatış verdi gec kalmışım bebekte sıkıntiya girer demis doktor​:sweat:

Evet canım, çok böyle evde kendi kendin kalıp geçmiyor o yaşadığın durum.

Dün bende suyum geldi sandım. Hastaneye gittim gece 10’ u buldu eve gitmem. Bir test yokmuş hastanede bu su gelip gelmediğinden emin oldukları onu ben özel olarak almasaydım beni de su geliyormu diye takip yapmak için tutucaklardı. Şimdi mesela gelen suyum değil ama ileri düzey bir enfeksiyon var diyor doktor idrar yolunda.Bunun içinde bana deseler yatış, hiç sorun yapmam.

Çok geçmiş olsun.

1 Beğeni

Sanada geçmiş olsun kaç haftalıksin

Benim şuan 36+1​:smiling_face:

2 Beğeni

Benim doktorum prilam yazdı hem folik asit hem de mide bulantısına iyi geliyor beni baya toparladı tavsiye ederim doktorunuza mutlaka sorun

1 Beğeni

Maşallah az kalmis canım :smiling_face:

1 Beğeni

Prizin yazdi banada doktorum bulanti icin başlarda iyiydi sonra oda fayda vermemeye basladi

Şükür canım az kaldı:face_holding_back_tears: senin kaçıncı haftan.

7+5 daha nohutum benim o​:face_holding_back_tears:

İlk bebiş mi canım

1 Beğeni