Çok fazla öksürüyorum kasıklarım ağrıyor

Kızlar bugün tam 18 hafta olduk fena grip oldum öksürüğüm de çok fazla öksürdükçe karnım kasıklarım çok acıyo ağrıyor bunun bebeğe bir zararı olur mu? ilaç da kullanamıyorum öksürdükçe bebek sanki daha çok hareket ediyor onu mu kasıyorum acaba

1 Beğeni

Hiç bir şey olmaz canım bebeğe korkma

Ilık ballı süt içebilirsin

Veya

Yarım su bardağı ılık su yarım limon suyu 2 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı karabiber ekle iç

Veya

2 yemek kaşığı pekmez 1 yemek kaşığı tereyağı erit ocaktan alın üzerine limon damlat ye

Veya

Bir bardak ılık süt 1 çay kaşığı karabiber ekle iç iyi gelir bol bol dinlen ve bol bol c vitamini içeren meyveler tüket canım geçmiş olsun :two_hearts:

1 Beğeni

Bir şey olmaz bebeğe, geçmiş olsun :blush:

1 Beğeni

Ben yeni atlattım şükür sesimde hafif kısıklık bide ara ara öksürük kaldı sade ama çok zor bi süreçti Allah yardımcın olsun. Ben öksürüğün çaresini pancar pekmezinde buldum. Komşum tavsiye etti onların orasının meşhuruymuş bi ölüme çre yok gibi abarta abarta anlattı :slight_smile: inanmasanda denemekten nolcak dedim pekmez sonuçta sabah akşam 1kaşık yedim 2.gün farkettim öksürürken canım acımamaya başlamıştı sonrada geçti ara ara tutuyo hafiften tavsiye ederim…bana yaradı

1 Beğeni

@Leyla1991 uzun uzun teker teker anlattığın için çok teşekkür ederim burda kalbi güzel birsürü insan var iyi ki varsınız :heart:

1 Beğeni

@Hümanurun_annesi valla ilk günkü gbi çekiyorum annem pekmezle limonu karıştırıp içirdi de pek fayda etmedi gbi tabi ilk günkü gbi kötü değil ama. Pancar pekmezi ilk defa duydum hiç de görmedim bi lokman hekimlere sorarım inşallah bulurum

Rica ederim canım ne demek her zaman sende iyiki varsın ve iyiki aramıza katıldı :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

1 Beğeni