Çok açlık hissini nasıl yendiniz

Kızlar yemek yedikten yarım saat sonra hemen acıkıyorum ne yapmam gerek kiloda almak istemiyorum cocukta saglikli olsun istiyorum

1 Beğeni

Bir kaç Faydalı kuru yemiş atıştırarak bastırabilirsin. Ceviz, fındık gibi.

3 Beğeni

Su için​:face_with_hand_over_mouth: bende işe yarıyordu​:sweat_smile:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:

Deneyecegim​:joy:

Bende su içiyordum :rofl:

Zaten mide bulantısı yüzünden bişey yiyemiyordum @Cananevlksz

1 Beğeni

Kuruyemiş tok tutuyor

1 Beğeni

Bazen su içsemde geçmiyor kalkıp yemek yiyorum

2 Beğeni

Deneyecegim mutlaka bundan sonra

1 Beğeni

Ara öğün yaparak biraz olsun azaltabilirsin

2 Beğeni

Yoğurt süt birde ayva çok tok tutuyor meyve de iyi oluyor

3 Beğeni

Aynı durumdayım ben yemediğimde başıma ağrı giriyor dayanamayacak kdr yarım saat de bir acıkıyorum ve illa doyurucu olması lazım çok yoruldum şimdiden seçenek bulmakta zorlanıyorum

1 Beğeni

Aç kalınca mide dahada bulanıyor,ben bişey yiyemiyordum aç kalıyordum o yüzden hep midem bulanıyordu açlıktan,sendede oluyormu? @Neslim

1 Beğeni

Hayır canım bnde mide bulantısı yok sadece seçici olmaya başladım iştahım az bazı şeyleri kendim midemi bulandırıyorum

2 Beğeni

Thinking Reaction GIF by SpongeBob SquarePants

1 Beğeni

Aynı durum bendede var doktorum.ekmegi azaltmami söyledi işdə meyvə falan yiyorum ben ağzıma ne geliyorsa tikiyorum napayım geceler aclik hissi. Beni bitiricek saat 3 5 sanki midem kaziniyo gece

Demir, b12, d vitamini, folik asit gibi takviye kullanıyor musunuz bilmiyorum ama genelde vücutta vitamin mineral eksik olunca, özellikle demir, doyumsuzluk oluyor. Bir de proteinden zengin beslenmeye çalışın, açlık hissi gelince geçiştirmek için ekmek, kurabiye, bisküvi, meyve vs yemek yerine yumurta haşlayıp yiyebilirsiniz mesela :blossom: @Davutunannesi

Bunu bende yaşadım resmen yemek yerken acikiyordum ve 4 ayda5 kilo aldım​:face_with_hand_over_mouth:

Ah evet vitamin takviyesi kullanıyorum cidden teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

1 Beğeni