Merhaba hanımlar unutamadığınız bizimle paylaşmak istediğiniz bir çocukluk anınız var mı?

Merhaba hanımlar unutamadığınız bizimle paylaşmak istediğiniz bir çocukluk anınız var mı?

Küçükken hep bilmediğim halde öğretmenlerine ağlar ve benim annem beni 1 yaşında bırakmış bana babaannemgil bakıyo derdim 17 yaşında gerçek olduğunu öğrendim
Aaa ne diyeceğimi bilemedim
Benim unutamadığım anılar hiç iç açıcı degiill ![]()
babamdan daha el kadarken kemerle yedigim dayaklar geliyor aklima
çocukluğunu hiç yasayamamis biri olarak nerdeyse hic güzel anım yok ![]()
Aaa cok enteresan bi ani gercekten belki de farkinda olmadan küçükken duydunuz ve blinç altinizda yer etti
Bilmiyorum olabilir
Çok üzücü babalar kıızların unutulmaz anıları yaratıyo
Hıhı bende 17 yaşımda bilemedim ![]()
İlkokulda tek başıma bir çeteydim ben ![]()
Teneffüs bitince hiçbir öğrenci ben girmeden sınıfa giremezdi. Hatta en unutamadıklarımdan biri de inek öğrenciliğimi kullanıp herkesin para karşılığı ödevini yapardım ![]()
![]()
Öğretmenim öğrenince 2 hafta uzaklaştırma vermişti ![]()
![]()
![]()
Sana vuran eller kırılsın
![]()
![]()
inanamıyorum ![]()
![]()
Kırılmadı da kısmi felç oldu o kadar baktim ettim yine kiymet bilen yookk Allah bilsin ![]()
![]()
Babalar kızların ilk aşkı olurmus benim ilk düşmanım benimde sınavim buymus napalim ![]()
Ben bunu lisedeyken yapardim hatta dönem ödevlerinden baya kazancim olurdu her ödevini yaptigim 2 hafta boyunca öğle yemegi ısmarlardi bana
bide belli olmasin diye yazilari degistirerek yazardim kopya verirdim onu bile parayla yapardim
bu konuda tek degilmisim ![]()
Ahahah ama gerçek ![]()
Benden beklenmez değil mi ? ![]()
![]()
Bir de şey yapardım : Evdeki babamın dergilerini bunlar yurt dışından geldi diye kandırıp herkese dergi satıyordum, o parayla da ‘Cino’ çikolatalar alırdım. Bilmem bilir misiniz eskiden Cino çıkolatalar vardı ya hani ![]()
Bu vukuatımda da müdür babamı okula çağırıp 3 araba yıkama cezası vermişti bana. Öğretmenlerin arabalarını yıkamıştım ![]()
![]()
![]()
Biz kardeşlerimle çamurdan araba yapardık.
Kurumask için beklerdik, sonra oynardık.
ahhh be çocukluk ![]()
cinoyu biliyorum. Çok şaşırdım. Eskiden meyve görünümlü sakızlar olurdu bir gün arkadaşımda onu gördüm canım çekti bir tane rica ettim vermedi. Tenefuste okulun yanindaki dükkandan satın almak için okul kapısından çıkarken nöbetçi öğretmen okuldan kaçıyorum sanmış beni müdür yardımcısının yanına götürdü. Durumu anlatırken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Disipline gidiyorum sanmışım ![]()
Çok düşündüm bende senin gibi yaramazlık var mı diye en büyük yaramazlığım, orta okulda regli oldum karnım çok ağrıyor diye müdür yardımcısının yanına gidip annemden beni almasını istedim aslında yalandı dersten kaçmak için yapmıştım.
Bir kez de İngilizce sınav soru kağıdını çalmıştım ama onun sınav kağıdı olduğunu anlamam sınava girince oldu.
@ezgi-y ben de lisede ticaret yaptım. O zamanlarda meb modüleri böyle vermiyordu. Fotokopi görevlisi ben olmuştum. Piyasaya göre daha ucuz iş yapan bi yer ile anlaşıp bunu kimseye söylemedim. Bu şekilde para biriktirip bisiklet aldım. Eskiden ekonomi nasıl güzelmiş her yerde sayfası 10 kuruştu ben 5 kuruşa yapan yer buldum 5 kuruş kar ile bu şekilde 300 lira birikti
bugün olsa imkansız.
Ticarete atılsak iyi para kazanirmisiz aslinda ![]()
![]()
Yaa ne güzel
Şimdi olsa imkansız o parayı biriktirmek ![]()