Size konularına ve yaş gruplarına göre ayrılmış, içerikleri tertemiz harika kitap tavsiyeleri ile geldim
Biliyorsunuz ki çocuklara kitap okuma alışkanlığını en erken yaşta kazandırmak ruhsal, zihinsel ve bedensel yönden olumlu birçok davranış kazandırır. Ne kadar erken başlarsak o kadar iyi
Anlar anlar, sen oku Doğduğunda bile geceleri ona oku sen. Anlamaz diye düşünme sakın. Bebeklerin beyni boş bir saksı gibidir ve sen ne verirsen onunla dolar, unutma bunu
Ben ilk olarak Kutup Yıldızı’nı okudum. Çok severim. Tomris de çok güzel tepkiler verdi. Hatta ilk defa çığlık attı Bu hafta Büyük Sorular Kitabımı incelemeye başladık. Malum çocuk kitapları editörüyüm ya sayısız kitap mevcut. Çalışma odası sadece çocuk kitapları. Salondaki kütüphane yetişkin. Emre’ye diyorum salondaki kitaplık yakında çocuk kitaplarıyla dolar Adamın yüreğine inecek. O yüzden limit koydum kendime. Aylık kitap bütçesi belirledim. Yoksa vay halime
Pezzettino, Bavulumdaki Kırık Fincan, Kaşal, Dünya’nın En Büyük Pırtı, Avucumdaki Öpücük, Kutup Yıldızı, Nokta, Leyla Fonten serisi, Ördek Ölüm Lale, Pera’nın Sandığı, Elmer serisi, Canavarlar Gece Gelir, Benim Evim Nerede
Bu kitaplar kesinlikle olmalı kitaplığında
Bir de Usborne yayınlarının kitapları var ki evlere şenlik. İnanılmaz uzun vadede kullanabilirsin. İngilizce olduğu için kendin de görsellere göre masal yazabilirsin. Daha interaktif kitaplar yani ama ithal olduğu için her geçen gün artıyor fiyatları.