Çocuk gelişim uzmanı kimler

@admin eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor bana yetişir mi? :face_with_hand_over_mouth:

Doğuma yetşmese de 40 çıkana kadar hazır olur gibi :grinning:

Ben çocuk gelişimi mezunuyum @admin

Bende seve seve yardımcı olurum​:hugs::hugs:

Ogret yardimcisiyim egitim dosyalarim duruyo kafana takilan bisey varsa sorabilirsin yardim ederim seve seve uzun zaman gorev yaptim en kucuk siniflardan en buyuklere

Bende çocuk gelişimi mezunuyum

Ben Çocuk gelişim okuyorum🩷

merhaba ataması felan nasıl? ben yeni başladım bitirdikten sonra pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum. Ondan eğer onermezseniz donduracagim​:heart:

Çocuğunuzu da bilinçli büyütürsünüz bence devam edin

Atanma konusunda yalan söyleyemiycem zor . Ama @Cansu dediği gibi daha bilinçli olacağınız için çocuğunuz iyi yetişir

KPSS’den 86 ve yukarı alınması lazım. Zor ama yapılabilir :blush:

Ben çocuk gelişim Montessori eğitmeni akıl zeka oyunlari egitmeniyim ve rehabilitasyon merkezinde öğretmenlik yaptım​:smiling_face:

Happy Amy Poehler GIF by Disney Pixar

2 Beğeni

@Mucize-Bebek grubu oluşturdum kızlar. Burada DM den beyin fırtınası yapabiliriz. :slight_smile:

@Cansu 'yu da ekleyin gruba :star_struck: Onun da şahane fikirleri oluyor

Özelde çalışırim olmadi, eğer olmazsa yani​:saluting_face::face_holding_back_tears:

Ben çocuk gelişimi mezunu öğretmenim hamileyim ama yine de çalışmaya devam ediyorum​:heart_eyes:

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

peki özelde iş olanağı var mı ? siz mezun olmuş birisiniz :smiling_face_with_three_hearts: anaokullarında felan görev alabilir miyim?