Çocuk gelişim uzmanı kimler

@admin eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor bana yetişir mi? :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Doğuma yetşmese de 40 çıkana kadar hazır olur gibi :grinning:

2 Beğeni

Ben çocuk gelişimi mezunuyum @admin

3 Beğeni

Bende seve seve yardımcı olurum​:hugs::hugs:

3 Beğeni

Ogret yardimcisiyim egitim dosyalarim duruyo kafana takilan bisey varsa sorabilirsin yardim ederim seve seve uzun zaman gorev yaptim en kucuk siniflardan en buyuklere

3 Beğeni

Bende çocuk gelişimi mezunuyum

3 Beğeni

Ben Çocuk gelişim okuyorum🩷

1 Beğeni

merhaba ataması felan nasıl? ben yeni başladım bitirdikten sonra pişman olur muyum acaba diye düşünüyorum. Ondan eğer onermezseniz donduracagim​:heart:

1 Beğeni

Çocuğunuzu da bilinçli büyütürsünüz bence devam edin

2 Beğeni

Atanma konusunda yalan söyleyemiycem zor . Ama @Cansu dediği gibi daha bilinçli olacağınız için çocuğunuz iyi yetişir

2 Beğeni

KPSS’den 86 ve yukarı alınması lazım. Zor ama yapılabilir :blush:

Ben çocuk gelişim Montessori eğitmeni akıl zeka oyunlari egitmeniyim ve rehabilitasyon merkezinde öğretmenlik yaptım​:smiling_face:

3 Beğeni

Happy Amy Poehler GIF by Disney Pixar

2 Beğeni

@Mucize-Bebek grubu oluşturdum kızlar. Burada DM den beyin fırtınası yapabiliriz. :slight_smile:

1 Beğeni

@Cansu 'yu da ekleyin gruba :star_struck: Onun da şahane fikirleri oluyor

2 Beğeni

Özelde çalışırim olmadi, eğer olmazsa yani​:saluting_face::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ben çocuk gelişimi mezunu öğretmenim hamileyim ama yine de çalışmaya devam ediyorum​:heart_eyes:

4 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

peki özelde iş olanağı var mı ? siz mezun olmuş birisiniz :smiling_face_with_three_hearts: anaokullarında felan görev alabilir miyim?

1 Beğeni