Her bir şeye karışıyor sağolsun.
Mama verirken acaba onunla doyarmı.
Emzirdiğimde dikkat et boğulmasın.
Uyuturken hemen yerine koyma tam uykuya dalsın öyle bırak.
Duş yaparken dikkat edelim ağzına flan kaçmasın
İlaç verirken dikkat et yalniş birşey yapma hayatım.
ve bir çok şeye karışır.
Karışır değilde yardım eder diyelim.
Binevi endişe ediyor bir şeyi yalnış yaparız diye
Sonuçta ilk bebeğimiz doğal dimi
Rüya’da herşeye karışırdı, o yüzden aramızda hep tutarsızlık olurdu ve hala da öyle. Hiç aynı fikirde olamıyoruz çoğu konuda. O yüzden Rüya biraz hırçın bir çocuk oldu. Eşimin ailesinin de etkisi vardı biraz, herşeyimi eleştirirlerdi.
Eylül’de de ben karıştırmıyorum kimseyi. Daha özgürüm
Eşimin ailesi banada şoyle yapma şöyle yap dediler.
3 ,4 gun kabızlık yaşadı diye mamasını degişeli diye başımın etini yemişlerdi.
İlk mamayı ısrarla degışmeleri yetmemiş gibi.
Bu sefer degişmedim mamasını.
Bende kayınvalidem işlerime çok karışmak istiyor.
Bizim de ilk bebeğimiz doğru yaptığım şeyi bile görünce dikkat et onu yap şunu yap der bazen alınıyorum ben sonra anlıyorum onu da sonuçta tecrübesizim ilk bebeğimiz.Ama dışarıdan biri karışınca bebeğimle ilgili yaptıklarıma sinirleniyorum , sanki benden fazla düşümüyorlar bebeğimi annesiyim ben tabii ki,kötülüğünü istemem.Eşim hamileyken yediklerime karışırdı zaten biliyorum bebeğimiz biraz büyüsün ona da karışacak tabii ben de zararlı besinler yemesine izin vermem.Evde en çok anneler bakıyor çocuklara babalar çoğu zaman işte oluyor , ikimiz de herşeyiyle ilgileniceğiz. zaten eşim hep diyor oğlumu sert erkek gibi büyütücem anne kuzusu olmayacak
Herşeye karışan vıdı vıdı erkekler üeğğğğ
Yardım ediyor kucağında taşımak,duş,wc giderken bakıyor,bez ve ya eczaneden gerekenleri alıp getiriyor.Ama ay boğuldu,ay dik tut,ay kak yaptı.ay çiş yaptı,ay yanlış yapıyorsun vs yok yok çokkkkca ŞÜKÜR 🫃🏻