Cinsiyetimizi öğrendikkk

Bugun kontrole gittim ve tamda gönlümdekini verdi Rabbim şu Ramazan günü :blush::blush: Teyzeleri fındık gibi bi Kızıım olacakkk :girl:t2: Allah herkesın gönlündekini nasip etsin inşallah :two_hearts::two_hearts:Sağlıkla gel pamukkızım

10 Beğeni

MaşaALLAH, Rabbim sağlıcakla kucağınıza da almayi nasip eylesin​:palms_up_together: ben de yeni öğrendim benim de ķizim olacakmış :blush: Sağlıklı, hayirli evlat olsunlar​:palms_up_together::heart:

3 Beğeni

Ayy ne güzel Allah hayırla kavustursunnn :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Bir kız müjdesi benden de gelsin o zaman ben de bugün öğrendim :smiling_face_with_three_hearts: sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Kizlar eve huzur genişlik bereket ışık getirir nasip mutluluk neşe getirir ne guzelki önce rabbime giden kız müjdesidir sizlere hayır getirsin

2 Beğeni

Kaçıncı haftada öğrendiniz acaba

Ben 14+3 'te öğrendim yani dün :blush:

Hayırlı olsun. Kesinlikle bu sene kız senesi

1 Beğeni

17+2 deyim bugün anca net görebildi doktor

@Aydanufuk hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almanızı da nasip etsin :palms_up_together:t2::hugs:

Yaaa benimde kızım olacak :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Kac haftalık siniz acaba

Bende dün öğrendim 12. Haftam :smiling_face:

Aaaa ne güzel adınıza çok mutlu oldumm bende havalarda uçuyorum heycandann :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aminnnn çokk sağolun​:heart:

1 Beğeni

15+2 deyim geçen hafta gittim doktor söylemedi bende özele gittim öğrendimm :see_no_evil:

Sizinki kız mı erkek mi

15+2 de öğrendım %90 dedi

Çok teşekkür ederim. Bu sene kız mı erkek mi anLamadım kızda çok erkek de :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Hayırlı olsun hoş gelsin prenses :heartbeat: