Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz

1. Haftada doktorum büyük bir ihtimal kız dedi. 18. Hafta detaylı ultrasonda da kız olduğu kesinleşti. :slight_smile:

Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz ? Özeldemi devlettemi detaylı ultrasondamı öğrendiniz​:thinking:

1. Haftada özelde öğrendim​:smiling_face:
1 Beğeni

15.haftada tahmini idi kordon yanıltıyor olabilir demişti 20 de net söyledi devlette

1 Beğeni

16 kız dendi 19 özelde kıza benzeti 20 haftada erkek olduğunu öğrendim 20 haftada netlesti

1 Beğeni

18 haftalığım göstermediği için öğrenemedim​:relieved:

1 Beğeni

Bende 20 deyim hala bilmiyorum 16 da gittim söylemedi salı günü detaylı ultrason için gideceğim orda söylerler inşallah

16 da kız dendi şu an 30 hiç değişmedi hala kız detaylı ultrasonda farklı bir doktor baktı o da kesin kız dedi

1 Beğeni

Kacinci haftada cinsiyetini ogrendiniz 9+4deyim cok var mi acaba Bu gunler asla gecmiyo 10 yildir 9 haftaligim sanki

Merhaba 14.haftada ogrendim

13.haftada öğrendim net erkek dedi doktorum bir sonraki kontrolde de erkek oldugu kesinlesti​:melting_face:

E birazcık daha beklemen gerek tabi ki henüz çok küçük belirlenmesi için :slight_smile: Tatlı heyecanlar bunlar. Ben 15. haftada tahmin aldım 18. haftada kesinleştirdik. Uygun pozisyonu yakalarsanız daha erken de öğrenebilirsiniz ama en kesin sonuçlar bu haftalarda oluyor. :slight_smile:

Biraz erken tabi beklemek zor geliyor insana ama tatlı bekleyişler valla benm ilk kızm 18de gsterdi bu erkek bnim doktorum erken tahmin yapmadi direk 16 bekleyelim dedi ben 15+5de gttim direk kesin ve net erkek dedi

11hafta+4 günlük cinsiyet öğrendinizmi

Erkek bebeğe nasıl benziyor maşallah iri bebekmiş yaa Allah nazarlardan korusun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim

Doktor tam bilemeyiz dedi henüz küçük diye. Kıza benziyor dedi. Ultrasondan yakından keçilmiş onun için iri görünüyordu.yoksa çok minnaktı

Evet erken göremezler ben özele gidiyorum doktorum şahane 14 haftada erkek olduğunu söyledi şuanda 20 haftalıkım hiç yanılma olmadı hâlâ erkek yani bilemem doktolar daha iyi bilir ama erkek gibi duruyor ensesi

Bebeğinizin cinsiyetini kaç haftalıkken öğrendiniz? Ben haftaya 14. Haftaya giriyorum 2li tarama testi sonuçları göstermeye gideceğim doktora sizce 2li tarama da gözükür mü yada doktor o hafta cinsiyetini görür mü meraktan çatlıyorum :hugs::hugs:

1. Haftada

13+5 te öğrendim