Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz

İnsan iki meyveden de istiyor Allah önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin acele etme bidahaki kontrol e bak buarada benimde binkizim var ben doktor kız diyince bile bana ilk inanmamistim hissetmiştim erkek olduğunu çok çok zıt hamilelik geçiriyordum çünkü

O nasıl olyor kız erken diye baxilari 10 haftalık öğreniyor o zaman o doktor derdi bebek şuan gorunmiyit kese tek var ,:rofl::rofl::rofl:

Bizim şansımıza buyle bir doktor çıktı Ka ne yapalım kaldık özele

Bende şuan 17+6 hamileyim özelde öğrendim cinsiyeti de şuan öyle deyince duraksadım kız Allah ne etmesin seni artık alışveriş yapicaktim ikilemde kaldım şimdi

:rofl::rofl::rofl:kız var uyle yeni asistan doktarlar başa gelen çekilir anca

Ben de cinsiyeti 16. haftada öğrendim özelde. Aynı gün devlette henüz erken cinsiyeti görmek imkansız demişti :sweat_smile: bir hafta sonra devlette de gördü doktor.

Ben nift test yaptım 10+3 de 12 de sonucu çıktı kızımız olucak inşallah. Kandan baktıkları için değişme ihtimali yok. Geçenlerde instagramda gördüm bebeğin kapı süsleri hediyelikleri herşeyi hazır erkek bebek bekleniyor anne girmiş doğuma sonuçta kız bebek gelmiş dünyaya. Yani çok nadir de olsa böyle şeyler olabiliyor dikkat etmek lazım

Bende ikinci ve üçüncü gebeligimi aynı haftalarda öğrendim 12. Haftada erkek denildi erken öğrendim bende

Herşeyi en iyi bilen Allah’tır ila yanılma oluyor

17.haftada öğrendim kızimiz olacak

Kızımda 13 haftada oğlumda 14 haftada öğrendim.

16.haftada ogrendim bende , genelde özel hastanelerde daha cabuk ögreniliyor diye biliyorum ben devlete devam ettigim icin 16 haftalikken tam net soyledi doktorum

1. Haftada olabilir dedi 14. Haftada kesin söyledi sonuc tahminle ayniydi ama

Benimkinde bir yanılma payı yok doktor eğer bu testin sonucundan farklı bişi olursa bana dava açabilirsin dedi tabi herşeyi Allah bilir.

Yanılma olmaz canım her duruma karşı gitin doktordan cinsiyeti ara sıra sor

Biz nerdeyse 26 haftalık olduk 22. Haftaya doğru detaylı ultrasonda yapıldı ordaki doktor da kız dedi ama detaylıdan sonra bebek her kendi doktorumuz gidişimizde sırtı dönük oluyo boyunu kilosunu kafasını ölçüm yapıyo kalbini dinletiyor doktorda kendisine bakamıyoruz malesef

23 haftalık yeni öğrendik ayrıntılı ultrason da öğrendim daha öncesi kapalı pozisyon da dedi doktor kızımız olacak inşallah :palms_up_together:🩷 sağlıkla gelsin bebislerimiz