Cinsiyeti ilk siz mi öğrenmek istersiniz, yoksa cinsiyet partisi mi?

Merhabalar 11+1 haftalık hamileyim, birkac süredir aklımı kurcalayan bir durum var ve kararsızım. Karar verip ileriki süreçte o yönde ilerlemek istiyorum. Planlı bir şekilde yani. Bebeğin anne babası olarak o an ilk bizim öğrenmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum, bir yandan da o yapılan cinsiyet partilerinin bazılarına da özenerek bakıyorum. Siz nasıl ilerlediniz ya da bana bu konu ile ilgili fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Tabii bu süreci normal bir süreç sayarak soruyorum. Her şey yolunda ve bebiş cinsiyetini göstermiş olarak varsayıyorum.

1 Beğeni

11+5 im vallaha bende aynı şeyi düşünüyorum o an öğrenimiversek diyorum sonra sürprizlerde bi hoş geliyor :joy::angel:

1 Beğeni

Bi öğrensem keşke​:woman_shrugging:t2: artık oda yetecek 24 +4 haftalığım ama hâlâ saklanıyor :person_facepalming:

1 Beğeni

Haha birde o durum var işte. O durumda da olunca başlarım cinsiyet partisine diyordur insan :face_with_hand_over_mouth: çikolata yiyerek girmeyi denediniz mi ultrasona birkaç yerde okudum işe yariyormuş sanki, ya da sevdiğiniz başka bir şey

Ayy cidden oyle olsa direk ogrenmek isterim :joy:

1 Beğeni

Cikolata, meyve suyu yiyip icin yoldayken :pray:t2:

1 Beğeni

Bazende aklımdan şey geçmiyor değil acaba ilk ben öğrensem de diğerlerine söylemek için mi cinsiyet partisi yapsam :joy::joy: onlar patlatsınlar balonları

Ayy evet tam olarak o soru işte :hugs: bebek benim bebeğim niye ilk ben öğrenmiyorum diye kendime soruyorum sonra hopp sosyal medyada çeşit çeşit cinsiyet partileri :joy:

Biz eşimle gittik hastaneye. Cinsiyet partisi bende yapmak istiyordum. Hatıra kalsın felan diye. Hastanedeki doktor kendisi sürpriz yapınca yapmadım. Eşim orda öğrenmiş oldu. Parti yapsaydım ordaki tepkiyi veremicekti :saluting_face:

1 Beğeni

Tabiki öyle, işte önceden bende bu şekilde düşünüyordum sonra acaba yapmazsam pişman olur muyum düşüncesi de içimi kemirmiyor değil

Doktorunuzun sürprizi ne şekilde oldu peki ?

Elinde mavi ve pembe balon vardı. Bize duygu ve düşüncelerimizi ve ne hissettiğimizi sordu. Sonra balonu patlattı o şekilde olmuştu

1 Beğeni

:heart_eyes::heart_eyes: bu da çok güzel aslında :blush: sizin hissettiğiniz çıktı mı peki o anki duygularınız nasıldı

Evet biz hep kız hissettik. Orda da kız olduğunu öğrendik :heart_eyes:

1 Beğeni

Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin. Çok güzel gerçekten. Bende hep kız bebek hissediyorum ileri ki zamanda göreceğiz acaba istediğim için mi yoksa hissettiğim için mi diye :heart_eyes: bu şekilde öğrenmek de hem heyecanlı hemde o an öğrenmiş olduğunuz için keyifli

Evet inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. :heart::palms_up_together: Sağlıklı olsunlar da

1 Beğeni

Aynen öyle ilk temennimiz zaten o :smiling_face_with_three_hearts: yanıtınız için de teşekkür ediyorum ayrıca

1 Beğeni

Rica ederim çiçeğim :heart:

1 Beğeni

Tabiki ben öğrenicem benim aklımda bı kendim bi kocam öğrenip aile arasında pasta kesmek vardı hatta çok tatlı özel yapım bı pasta :face_holding_back_tears:

Bu arada siz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti ve şuan kaç haftalıksın