Cinsiyeti Gormek Icin Tuyo

Arkadaslar merhaba birazdan doktor randevum var. 16. Haftamdayim, gosterirse cinsiyeti ogrenmeyi planliyoruz bu randevuda. Gitmeden once yapabilecegim ya da yiyip icebilecegim bir sey onerir misiniz, yoksa tamamen sans mi gosterip göstermemesi?

Merhaba :blush: 16. Haftan da kesin öğrenirsin belli eder kendini doktorum bana öyle dedi çünkü

Tatlı yiyince hareketleniyormuş.

Ben tatlı yememiştim ama idrar yapmadan gitmiştim. İdrar yapmadan git bakalım​:smiley:

16 haftamda öğrendim bende inşallah sende öğrenirsin

Insallah dediginiz gibi olur, cok sabirsiz bi insanim şimdiden unisex bir suru urun aldim, öğrenemezsem buyuk hayalkirikligi olur :smiley:

Deneyecegim, yanima biraz cikolata ve su alayim o zaman, tesekkur ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ne demek :smiling_face:

1 Beğeni

İnşallah ama büyük ihtimalle öğrenirsiniz :blush:

1 Beğeni

Çikolata ye canım birazda yürü hareket etsin bebek

Genelde çikolata ve kahve diyorlar ama ben kahve tüketemiyorum fazla o yüzden doktorum icetea demişti bana bebek baya hareketleniyo öneririm

Bana tatlı bir şeyler ye demişti yedim gittim bizimki bacaklarını katladı göstermedi :smile: Bir daha ki gidişimde kahve içtim o zamanda doktor tam görünmüyor bir çıkıntı var gibi erkeğe benziyor dedi. Bizimki böyle saklandı ama en sonunda gördük. Demekki poz vermeyi sevmiyor utangaç :smile:

1 Beğeni

İcetea çok hareketlendiriyo bebeği onu deneyebilirsiniz

İce tea içmek bebeği hareketlendiriyormuş :blush:

Öğrendiniz mi siz çıkıntıdan :wink:

1 Beğeni

@Gamze94 öğrene bildinmi?:star_struck:

2 Beğeni

Evet öğrendik erkekmis :upside_down_face:

3 Beğeni

Tebrikler :pray: Folklor Seksenler GIF by TRT

2 Beğeni

Hayırlı olsun :potted_plant:

1 Beğeni

Tesekkur ediyorum hepinize :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ultroson resmi varmı bana da doktor verdi ama erkeğe benziyor dedi çıkıntı var sizinde mi öyleydi 13 hafta da dedi bana :blush:

1 Beğeni

1 Beğeni