Cinsiyet Yanılma

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman:

Elbette değişme ihtimali vardır ama DNA testinde erkek çıktıysa bilemem tabi :blush:

1 Beğeni

Ayyy evet çok mantıklı :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Senin belli oldu mu cinsiyet

2 Beğeni

Mervecim benim prensesim oluyor bugün belli oldu :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Kaç haftaliksiniz

1 Beğeni

12+4 günlük olduk :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Oy gözün aydın cnm

2 Beğeni

Bende iki gün oldu ikili test yaptım 13+1de banada %50 tabi ama erkek dedi. :blush:

1 Beğeni

Valla orasi oyle kizda bizim oglan da ama iste ne diyelim nasip buymuş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sagol cnm Allah razi olsun :innocent::innocent:

Bende 2 erkek annesiyim. 18 haftada bacak arasını görmeme rağmen acaba dedim hep. Ama geçen hafta bayağı net gördüm 3. Oğlanı. Rabbimim takdiri. Allah canlarını sağetsin kızıda oğluda bizim.

4 Beğeni

Belirtilerin hiç bi önemi yok kuzum benimde bi oğlum var o ladar rahat bi hamilelik geçirmiştim ki bunda tam tersine miğde bulantıları kusmalar falan herkes kız dedi benimde içime hep kız doğuyordu ama erkek buda :cherry_blossom:

4 Beğeni

Benim abimin eşi 3 doğum yaptı 3ü de kız ama hepsinde de bulantısız rahat bi hamilelik geçirdi şuan bende aynı şekilde bulantım falan olmadı gibi bişey benimde kızçem olucak inşaAllah :smiling_face_with_three_hearts: gerçekten belirtiler uymaya biliyor.

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz :blush:

1 Beğeni

Fetal DNA da yanılma payı SIFIR Benim karnımı gören erkek bebek dese de kızım olucak bu hurafelere inanmayın

2 Beğeni

Valla futbol takimi kurucaz bu gidisle :joy::see_no_evil:

Merhaba canan hanim izmirden geldiler biz kusadasinda yasıyoruz izmirden gelip kanimi alip Ankara’ya yolladilar 10 gun sonra e mail ile sonuc geldi doktorum aradi saglikli bir erkek bebek hadi hayırlısı olsun dedi :see_no_evil::see_no_evil:

1 Beğeni

İzmir genetik alfa analiz raporu diyor

Çok sevindim gözünüz aydın :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:Allah sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin :blush:

1 Beğeni

Aminn insallah cümlemize nasip olsun :innocent::pray:

1 Beğeni