Cinsiyet Tahminleri 👶

Merhaba Herkse Hanımlar 10 hafta 2 günlüyündə çəkilmiş Foto Acaba cinsiyyət tahmin edən olurmu İnşallah 11 Temmuz konturulum var o zaman dr dedi cinsiyyət bilinir kesin amma yindede Merakli gəldi Hadı tahminleri alayım

4 Beğeni

Bence kız :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

1 Beğeni

Banada kiz gibi geldi :slight_smile:

1 Beğeni

kız gibi gözüküyor​:partying_face:

1 Beğeni

Kiza benziyo

İnşallah dediyiniz gibi kız olur Hadı hayirlisi cinsiyyət oyrenmemize az Kaldi kəndini göstərir se insallah 11 Temmuzda dr söyləyəcək heyacanla bekliyorum bakalım

2 Beğeni

Guzel haberlerini bekliyoruz :wink:

Kıza benziyor canım brnim bebeğim keseside böyle bakalım benimki ne olagak

Kız bencede. :smiling_face_with_three_hearts:

Henüz şekil olarak tam belli değil tahmin etmek mümkün değil fakat hislerim erkek olduğunu söylüyor :hugs: @Mucizebebek2023

Bence erkek eşimede gosterdim oda erkek diyor :joy::innocent:
İlk basta bizim bebiş zann etdi zorla inandirdim ki o degil baskasi bu​:joy:
Cinsiyeti ogrenince paylas bu konu altina,adimi işaretlersi o gelip bakarim bende,merak etdim.
:innocent: @Mucizebebek2023

Tamam canim inşallah kesin öyrənincə paylasacam inşallah

1 Beğeni

Benim esimde kesinlike erkek diyor Bakalım hayirlisi :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

10 haftalik oldugumuzda gttik ilk kez kalp atisini duyduk ,eşim görür gormez erkek dedi goruceksin falan.16 haftada erkek oldugunu ogrendik :smiling_face::pray:
O yuzden merak etdim ki acaba sendede mi erkek cikacak :joy:

Alsinda fark etmez kız erkek Sağlıkli olsun yeter hepimiz sağlıkli Alalim kucagimiza evde bi tane Oğlum var bu kız olsun istərim olmasada üzülmem yani önəmlisi sağlıkli olması

1 Beğeni

Tabiki oyle.bizim icinde fark etmiyordu sadece tahmin yapiyorduk :joy::smiling_face:

Bakalım inşallah oyrenen zaman yazacam canim dr benim oğlumda Kesinlilkle demişdi oğlan olucak oylede oldu simdi de onun yanına Gidicem o 12 haftada falan biliyor cinsiyyəti inşallah bakalım

1 Beğeni

Erkekler icinemi doğuyor anlamdım benim eşimde ilkinde hep erkek hissediyorum dedi ilk ultrason fotoğrafında bu kesin erkek dedi öyle oldu bunda kız gibi geldi bana dedi bakalim

1 Beğeni

Qaliba iclerine doğuyor canim bazen erkekler kadınlardan İyi Tahmin yapiyor ve Kesinlilkle dedikleri oluyor :smiley: benim esim Bundan önceki hamileliyimde erkek dedi erkek oldu simdi de hep erkek diyor Bakalım hayirlisi oğlum olduğu için ben kız umud ediyorum

1 Beğeni

Aynen canım bunda herkes duyunca erkek hissediyorum diyor bizde öyleydi ama geçen ultrason görünce eşimde bende kız hissettik inşallah hissettiğimiz gibidir :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni