Merhaba Herkse Hanımlar 10 hafta 2 günlüyündə çəkilmiş Foto Acaba cinsiyyət tahmin edən olurmu İnşallah 11 Temmuz konturulum var o zaman dr dedi cinsiyyət bilinir kesin amma yindede Merakli gəldi Hadı tahminleri alayım
Bence kız
Banada kiz gibi geldi
kız gibi gözüküyor
Kiza benziyo
İnşallah dediyiniz gibi kız olur Hadı hayirlisi cinsiyyət oyrenmemize az Kaldi kəndini göstərir se insallah 11 Temmuzda dr söyləyəcək heyacanla bekliyorum bakalım
Guzel haberlerini bekliyoruz
Kıza benziyor canım brnim bebeğim keseside böyle bakalım benimki ne olagak
Kız bencede.
Henüz şekil olarak tam belli değil tahmin etmek mümkün değil fakat hislerim erkek olduğunu söylüyor @Mucizebebek2023
Bence erkek eşimede gosterdim oda erkek diyor
İlk basta bizim bebiş zann etdi zorla inandirdim ki o degil baskasi bu
Cinsiyeti ogrenince paylas bu konu altina,adimi işaretlersi o gelip bakarim bende,merak etdim.
@Mucizebebek2023
Tamam canim inşallah kesin öyrənincə paylasacam inşallah
Benim esimde kesinlike erkek diyor Bakalım hayirlisi
10 haftalik oldugumuzda gttik ilk kez kalp atisini duyduk ,eşim görür gormez erkek dedi goruceksin falan.16 haftada erkek oldugunu ogrendik
O yuzden merak etdim ki acaba sendede mi erkek cikacak
Alsinda fark etmez kız erkek Sağlıkli olsun yeter hepimiz sağlıkli Alalim kucagimiza evde bi tane Oğlum var bu kız olsun istərim olmasada üzülmem yani önəmlisi sağlıkli olması
Tabiki oyle.bizim icinde fark etmiyordu sadece tahmin yapiyorduk
Bakalım inşallah oyrenen zaman yazacam canim dr benim oğlumda Kesinlilkle demişdi oğlan olucak oylede oldu simdi de onun yanına Gidicem o 12 haftada falan biliyor cinsiyyəti inşallah bakalım
Erkekler icinemi doğuyor anlamdım benim eşimde ilkinde hep erkek hissediyorum dedi ilk ultrason fotoğrafında bu kesin erkek dedi öyle oldu bunda kız gibi geldi bana dedi bakalim
Qaliba iclerine doğuyor canim bazen erkekler kadınlardan İyi Tahmin yapiyor ve Kesinlilkle dedikleri oluyor benim esim Bundan önceki hamileliyimde erkek dedi erkek oldu simdi de hep erkek diyor Bakalım hayirlisi oğlum olduğu için ben kız umud ediyorum
Aynen canım bunda herkes duyunca erkek hissediyorum diyor bizde öyleydi ama geçen ultrason görünce eşimde bende kız hissettik inşallah hissettiğimiz gibidir