Salı günü 26.5 çıkmıştı şimdi sonuç çıktı 92 olmuş nasıl yükselmesi
2 günde bi iki kattan fazla yükselmiş. Bence gayet iyi. 92 ile asla gözükmez ki şu an vajinal 2000 karından 3500 ve üzerinde gözüküyor kese
Benim son adet tarihim haziranın 18 ı Uygulmaya göre 5 hafta 1 gün olması gerekiyor
Olabilir geç döllenme olmuştur ama değerin güzel artıyor bence. 10 gün sonra falan kadın doğuma git kese anca görünür hem de biraz bebiş büyümüş olur. Evham yapmamış olursun ![]()
Doktorum iki hafta sonra gel dedi ama canımı sıktı biraz erkek bide çabuk kestirip atıyor
Yoo doğruyu söylemiş hem değerin artması hem de kesenin ve bebeğin büyümesi için öyle diyorlar. Benim de aynısı başıma gelmişti erken gitmiştim. Dış gebelik mi diye korkutmuşlardı. O yüzden beklesen daha net belli olur. Moralin bozulmasın ![]()
Gayet güzel artmış kuzum
Kız senden çok biz merak etmeye başladık artık öğren artık cinsiyetini ![]()
Ay kız hiç sorma bugün arayan arayana ![]()
Bir sonraki randevun ne zaman canım
Kuzum randevu bulmaya çalışıyorum bu hafta için ama ful doku ya 2 3 güneşe tatile gidicem artık bulabilirsem şansıma bulamazsam geldikten sonra
Tatile gittiğin yerde bak bi doktor randevularına belki orda söyler doktorlar
Aynen kuzum her yerde araştırma içindeyim şuan ![]()
Evet canım
Hayırlı akşamlar herkese abla sen öğrendin mi
Bakalım bende yarın duygu hanıma randevu buldum oraya gidicem 17 haftalık olduk . Elif hoca kız dedi başka doktor erkek dedi yarın kesin olarak öğrenirim heralde
Leyla ablacığım cinsiyetini öğrendin mi
Ögrendi canım erkek onun
Hadi hayırlısı olsun bakalım cnm
Erkek canım senin belli oldu mu