Cinsiyet tahmini yapalım 👶🏻

Ay bilmiyorum valla aile hep erkek torun bitane kiz yok çok isterim olsun diye bi oğlumda var

Rabbim gönlüne göre versin benimde 2 oğlum var umarım simdiki bebisim kız olur :hugs: Rabbim bize de kız çocuğu nasip etsin hayırlısı ile

Ay insallah çok teşekkür ediyorum inşallah allahim sizede bi kiz evlat nasip eder

Evlat ayırımı yapmıyorum ama insan ister istemez kız çocuğunun olmasını da ister inşAllah canm bende çok teşekkür ederim​:see_no_evil_monkey::growing_heart:

Kızlar bana da bakar mısınız 12 haftalık sizce cinsiyet nedir merk ediyorum 1 ay sonra kontrolde öğreneceğim de

Erkek bebge benzettim

Ayy bakalım hayırlısı doktorda kızı anımsatıyor ama net değil dedi bende erkek hissediyordum kararsız kaldım

Hayırlısı olsun canm​:smiling_face_with_three_hearts: sen ne istiyosun

Bir tane kızım var gönlümden geçen erkek ikisinden de bir tane olsun diyorum ama sağlıklı olsun gerisine hiç takılıyorum aslında :blush:

Hayırlısı olsun inşallah canm Lavli ap diye uygulama var ordada ultrason da cinsiyet tahmini yapabiliyorsun oraya bak istersen

Çok teşekkür ederim canım bakarım :slight_smile:

Kızlarımmmm bebişimin cinsiyetini tahmin edebilir misiniz :pleading_face::folded_hands:t2::growing_heart:

Merhaba kızlarr ben 17+5 de doktoruma bebeğin cinsiyetini sorduğumda net bir şekilde erkek demişti. Bugün 20+5 de yine kontrole gittim teyit amaçlı sorduğumda, pozisyonu uygun değil göremiyorum dedi. İçim rahat etmedi sizce değişme ihtimali var mıdır?

17 hafta cinsiyet için yeterli bı hafta aslında canım ama zaten detaylı ultrosan zamanın yakın orda kesinlesir

Ben silivrideyim burdaki hastanede detaylı ultrason yok , bi sonraki kontrolü beklicem sanırım

Kızlar benimkinide tahmin edebilirmisinizz

Bu bir erkek bebek gibi hadi hayırlısı bakalım

@Zümraa

8 haftalık acaba ne kızlar :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

Kız bebek kesesi gibi ama

Hade hayırlısı ilk Bebek biraz merak oluyor​:face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: