Cinsiyet tahmini yapalım 👶🏻

Suan kaç haftalık

bana da bu tahmin yapin​:cherry_blossom:

17 haftalık olduk

Bence kız bebek

Senin bebis kaç haftalık

Erkek bebeğe benziyor

Orda 11 haftalık filandi şimdi 13+3

Herşeyden önce sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum ama bende erkek hisediykrum hadi hayırlısı ayın 17 sinde İnşallah öğreniriz​:cherry_blossom:

Ozmaan erkek bebek olabilir olsun sağlıklı olsunlar yeterki

kızlar bakar mısınız arkadaşımın da 8 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz biraz erkek bebeğe benzettim @Dilsahnur @Leyla1991

Hayırlısı olsun inşallah

Bencede erkek bebiş gibi :cherry_blossom:

Çok net değil ama evet kese erkek gibi

Bu salı günü gideceğim her gittiğimizde ebe odasına girmek zorunda mıyız birde oraya mi sorayım doğum hakkında bilgi alabilir miyim diyeyim hiç devlet hakkında bilgim yok

Yok ablacım ya sadece nst odasında kilo ve tansiyon olcturuyosun doktorun yanına gitmeden ebe odasına ben bı kere gittim oda bilgi aldım o kadar

Evet doğum hakkında bilgi almak istiyorum de şartları falan nasıl diye sor ben öyle dedim herşeyi anlattı bende ilk defa devlette doğum yapicam

Bende konuştum devlet için ama pişman oldum. Miyomum var benim kanaman olursa burada müdahale edemeyiz takipli olduğun Doktor da işte o da müdahale edemez özel hastane orası ille şehir Hastanesi’ne gitmen lazım bizim seni burada yatıracak yeterli donanımımız yok sana burada bakamayız sen en iyisi oraya git seni burada kimin doğurtacağı belli olmaz vs vs resmen geri püskürtüldüm . Takipli olduğum hastane arabayla 10 dakika Devlet Hastanesi yürüyerek 5 dakika Söyleyeceklerim bu kadar :face_holding_back_tears:

Tamam canım teşekkür ederim

Leyla abla cerrehpasada detaylı ultrason için cuma gününe randevu aldım giderken yanınızda bişey goturuyomuyuz

Hayrir canım sadece ikili test kağıdın yanında olsun yeter