Cinsiyet Tahmini Yapalım?🫣

Zey sana ozelden mesaj gonderdim bakar misin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sizce kızmı erkekmi ?

banada bakar mısınız

bana da tahmin yapar mısınız, doktor kağıda yazdı verdi cuma öğreneceğim parti yapacağız ama merak ediyorum. Ben kız hissediyorum

8 haftasındaki kese formasında daha iyi biliniyor eyer kese yuvarlaksa kız biraz yamuk sivri ise erkek bende dogru cikdi

1 Beğeni

Aşko emin deilim ama erkek kesesi gibi zaten 12 haftalıksın 14 yada 16 da belli olur

Oğlumun ultrason kağıdı var aynı deiiler bncede kıZ :hibiscus: @Tugce @leylayazol siz aynı haftadasınjz ama neden leyla nın ultrason met deil de tuğçenın ultrason kağıdı net ikisi de 12 haftalık tuğçe özele gittiğin içn mi?

Blok alıntı

Benim 4D bakıldı ve cihaz kalitesiyle alakalı olabilir​:smiling_face_with_three_hearts: Sağlıklı olsun ama kız olmasını o kadar istiyorum ki​:heart_eyes::heart:

Banada bakarmisiniz

Anladım canım İnşAllah hayrlı sağlıklı bi kızın olur bnde 7 haftalk hamileyim hep bu duayı kndime yapıyorum :palms_up_together:ama sana tavsiyrm her cuma günü bu duayı yap çünkü cuma günü öyle bir an. Vardır ki duaların geri çevrilmeyen bir gündür :palms_up_together::blush: dualarda buluşmak dileğiyle :palms_up_together::blush:

Çok küçük

Merhabalar daha ondede sormustum yeniydi suan guncel fotograf acaba bir degisiklik varmi consiyette :rofl::rofl:

aslında beni Rahmim ters yani arkya doğru bakıyor üsten muayenede haftası daha küçük oldu için cok gözükmüyor bastırmalari gerekiyor Doktorlar o zaman da canım yanıyor bu yüzden net olmuyor

1 Beğeni

Banada bakın lutfen

Erkek canım

1 Beğeni

Cnm bugün ki al :sweat_smile: bakarmısın

Yaniii ne oluyo benimki

Tahminim erkek den yanan haftan da erken miş kız bnden 1 hafta öndesin ben 8 e girecem sen 9 haftalıksın​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Kız bnce