Cinsiyet Tahmini Yapalım?🫣

Ben benim çocugun iki defadır alamıyorum çünkü hep sırtını dönüp bacagını kapatıyor şuan 14 haftalıgız göremedi henüz

Erkek bence

Bende öğrenemedim :face_holding_back_tears: 18 İnci haftada gel dedi bakalım 3 hafta sonra ogrenecek miyim :smiling_face: varsa tahminler albilirim :heart_hands:

Erkege benziyor

Bana da 16.haftada ve 17 de net soyledıler.Dün detaylıda da aynısı soylendi umarım değişmez

@Leyla1991 arkadaşımıza yardımcı olur musun senin tahminlerin çıkıyor

1 Beğeni

Bacak arası fazla gözükmüyor birde çok net değil ama duruş kız bebek gibi canım farklı net fotoğrafi var mı tekrar at bakayım

1 Beğeni

Baktım canım ama net fotoğraf atarsa tekrar bakarım :heart: Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Kese şekli duruşu erkek bebek gibi ama sonraki attığına bir daha baktım kız gibi başka net var mı canım senin ki sürpriz bebek çözemedim :smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

Salı günü gitcem kan sonucu göstermeye belki bakarsa atarım :grin:

Erkek bebekler daha mı erken gosteriyor benim doktorum 11.haftada tahmin etmişti 14 de net soylemisti @Leyla1991

Bilemiyorum ama bebekten bebeğe değişiyor olabilir bende 11 haftalıkken ikili teste öğrendim cinsiyetini 3 gebeligimi ve hatta yanlışdir diye kontrol zamanı kendi Dr sormuştum oda doğru demişti

1 Beğeni

11hafta tahmin alabilirmiyim rica etsem :two_hearts::cherry_blossom:

Çok net değil canım

Bir tahminde ben alabilir miyim :raising_hands:t2:

Bence erkek

Kız bence

Güzel anneler tahmin alabilirmiyim

@Leyla1991

Kız bence

1 Beğeni