Cinsiyet tahmini yapalım 🙃

Yoo can sıkıntısı başa bela :woozy_face:ben meslek gibi yapmiyom arada bi iste vakit gecsin die. Bide taze anaların heyecanini hissedince gunum guzellesiyo​:smiling_face_with_three_hearts:

Evet yaaa bizde böyleydik hatırlıyor musun :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Hiç sorma mentalim çöktü Banada bi tahmin gelirmi gerçi çok küçük ama

At kuzum bakalım

Merhaba bende kesemi yolasam tahmin yapabilirmisinz

Tabi kuzum

Doktorum beni detaylıya yollamadı o yönlendirmediği için de bakılmadı tekrar gittiğimde 32 haftalık olmuş olacak göreceğiz bakalım bu sefer öğrenebilecek miyim :grin::woman_shrugging:

Rutin işlem yahu. O gönderir ben yaptirmak istemezsem o ayrı ama yollamasi lazimdi Net doktor degistirirdim

Benim ilk doğumum üzerinden 6 sene geçti etrafımda da kimse yok bilgi verebilecek bunu öğrendiğimde haftam geçmişti şimdi değiştireceğim ama işte geç kaldım maalesef

Yaaa banada bakarmisiniz ben şuan 15+3 teyim haftaya cinsiyeti öğrenmek için gidicem banada bakarmisiniz rica edersem bu ultrason fotoğrafinda bebeğim 10 haftalikti

Sence cinsiyet nedir

Kız bebiş kesesi gibi duruyor :purple_heart:

Bu da kız bebiş kesesi gibi :purple_heart:

Bu da kız bebiş kesesi gibi duruyor :purple_heart:

Ay bu da kız bebiş kesesi gibi duruyor :purple_heart: son fotiler hep kız gibi :face_holding_back_tears:

Yaaa çok teşekkür ederim :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Çok kız olsun istiyoruz canım yaa çok mutlu oldum :blush::blush:

Rica ederim çiçeğim :heart_hands:

1 Beğeni

Ay inşallah rabbim gönlünüze göre versin bende çok kız istedim şükür rabbim de kız verdi :face_holding_back_tears: