Cinsiyet Tahmini Tutanlar

Forumda bir çok kişiye cinsiyet tahmini yaptık. Gerek teoriler üzerinden gerekse içimize doğanı söyledik. Hadi bakalım cinsiyet tahmini tutanlar yazsın bakalım. Tutturan kullanıcıları hatırlıyorsanız etiketleyin :slight_smile:

5 Beğeni

Cinsiyet nedir sizce​:joy::blush:

@NURAN Benim cinsiyeti erkek diye yorumlamistin canimm 12 haftaligiz suan. 11 haftalikken fetal dna testinden bahsetmisti doktorumuz bizde aklimizda soru isareti kalmasin diye yaptirdik ve tabiki bonus olarak cinsiyetide ogrendik…Erkek geliyor oglusum geliyor allahimin izniyle insallah​:cherry_blossom::raised_hands:t3:

1 Beğeni

Tahminde bulunurmusunuz :smiling_face_with_three_hearts:

19+4 doktor kiza benzetti ama cok hareketli olduğu icin net bir sey diyemedi yanilmiyorsam diye konustu :joy:

1 Beğeni

Yorum alabilirim

1 Beğeni

@admin bana erkek dedin ama doktor kıza benziyor dedi bende tutmadı @Serapanne kız dedi sanırım tuttu 12 haftalıktı bakalım 14 16 hafta daha netleşecek ama genelde tahminde yanılmıyorlar artık :blush: Buda en sonki görüntü başka tahmini olan

2 Beğeni

Tahmin​:blush:

1 Beğeni

Bence kız :blush:

1 Beğeni

Evettt ama ben çok merak ediyorum belki anlayan vardır tahminde bulunur diye attım​:smiling_face_with_three_hearts:

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :star:

:smiling_face_with_three_hearts:

Sizce cinsiyeti nedir :pray::heart: Ilk resim 14+3 2. Resim 12+3

Bizde 9+3 olduk tahmin var mı. :heart_eyes:

Bence erkek :angel:

Bu daha çok minnak :smiling_face_with_three_hearts:

8 haftalik hic mi tahmin yok :slightly_smiling_face:

Bana da tahmin yapabilir misiniz 15+1

Burda 7+2 bana da tahmin yapar misiniz kizlarrrr

Merhaba aramıza hoş geldin canım. Keseye bakılırsa yuvarlak olduğu için kız diyebiliriz ama bu yöntem çok sağlıklı değil, sonraki ultrason fotosunu yüklersen daha tutarlı tahminde bulunabiliriz.