Cinsiyet tahmini 12+3

Keseden anlamam tamamen anlik his hic yanılmadım kendim dahil 5 kişi üzerinde bacım öğrenince haber ver bari

1 Beğeni

@Zeyy den öğrendiğime göre erkek diyorum :blue_heart:

Bebege bakiyorum

Bacım benim kesem yuvarlaktı erkek oldu :rofl::rofl::rofl: ben de doktor diyene kadar kız kız diyordum ondan sonra birkaç yerde araştırdım ondan sonra artık dedim ki yok bu da kız değil erkek ve ikili testte doktor erkek deyince dedim yani doğru bilmişim

1 Beğeni

Bazen insan edindiği tecrübedende anlıyor bı çok insan ve bu ablarimizda edindiği tecrübeden dolayı anlıyorlar mesela benim ayağım kırıldığı gitmedigim hastane kalmadı ameliyat bile olabilirdim küçük bir şeyden dolayı ama bı kadın vardı anlıyordu gittik yanına kadın dedi yerinden çıkmış el yapımı yakı yapıp attı 1 haftada iglestim :heart: kadınlar çiçektir.

Ay abla bı kaç kişi de daha öyle oldu biliyor musun senin paşa da sağ gösterip sol vuranlardan :joy::joy:

1 Beğeni

Aynen vallahi billahi :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Benim kesem de fasulye gibiydi hatta aşırı fasulyeydi yani :joy: ben sadece bakıp hissettiğimi söyledim ya bu cinsiyet tahminlerine inancım kalmadı çünkü :joy: cinsiyet öğrenmeden önce bin bir tane teori denedüm hepsi erkek çıkmıştı doktor da erkek diyodu 18. haftaya kadar. Sonra kız olunca biz şok :joy::sparkling_heart: sağlıkla gelsin inşallah miniğin :hatching_chick:

Banada bakar mısınız