Cinsiyet tahmin araçları

Kızlar cinsiyyet belirlemeye inanıyormusunuz?? İnstegramda falan oluyo bazı hesaplar cinsiyyet tahminiyle hamile kalacağnız günü biliyolar erkek ya da kız

1 Beğeni

Bir sürü bilimsel makale okudum bunu kesin olarak bilmeleri imkansız :slight_smile:

4 Beğeni

Anne ve babanın doğum tarihiyle fln guyaa cinsiyyet tahmininde bulunuyorlar

Tutturma olasılıkları %50 yüksek bir oran yani bunu demeleri gayet doğal :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de bunları hep hamile kaldıktan sonra öğrendim. Ne ilginç şeyler var :innocent:

para kazanma yöntemi işte​:woman_facepalming:

Aynen de öyle. Diyelim ki bilemediklerinde para iadesi yapsalar bile en az yüzde 50 kazanma şansı var. Güzel iş valla :slight_smile: Üstelik kaybetme riski de yok.

2 Beğeni

Ilk oğlumda Çin teqvimi erkek gosterirdi.Rus teqvimindede da erkek gosterdi.Instagramda 5 azn odeyerek hesablatdim cox heyecanli idim 95 %qiz dedi.Ozumu ele inandirmisdim ki qizdi.Hekim oqlN olduwunu deyende inana bilmirdim ki oqlandi​:smiley:Boß bos seylerdi hamisi

2 Beğeni

:joy::joy::joy: ben hiç böyle seyler bilmezdim. Bebek sağlıklı olsun cinsiyetini bilmesem de olur diyordum. Sayenizde Azerbaycan dili öğreniyorum :innocent::sweat_smile: zaten öğrenmek istediğim bir dildi ama anlamayan oluyor mu ki?

3 Beğeni

Çokda zor değil aslinda,benziyorlar.Biz sizin dizilere falan çok bakdiğimiz için iyi anliyoruz konusa biliyoruz​:smiley:

2 Beğeni

Bende saglikli gelsin rabbim yeter diyordum :pray:ama 4 aylikken artık cinsiyet belirlene biliyordu,merak ediyordum ne acaba diye.cubki bebegime.ogluk veya kızım diye hitab etmek istiyordum.sizce peki?ama arada dilim sürüşüb diyordum ki kızım​:sweat_smile:kız saniyordum

Oğlum olacak demiştin adını da cesur koyacam diyordun :rofl::smiling_face_with_three_hearts: Senin favori takipçiniziz biz

1 Beğeni

Cinsiyetini bilmedigimden once,kız zann ediyordum eşim ama ekrke zaman ediyordu. 4 aylikken cinsiyete gitdik,bebek erkek dedi .

1 Beğeni

Selam şuan katıldığımız proqramdada var cinsiyet tahmini çin usulu ben yaptım doğru çıktı amma o kadarda inanmıyorum

2 Beğeni

Aa o nasıl bir testmiş

1 Beğeni

Çok kolay yüzüğüne ince bi ip geçiriyosun karnının üzerine koyup yavaşça kaldırıyorsun kendiliğinden dönüyo yuvarlak dönerse kız gidip gelirse erkek diyolar ama tam bilgim yok

2 Beğeni

Cansucum o test ben boyle yaptim nisan yuzuyunu sacinin bir teline gecirib ya karnina ya avcunun icine tutuyosun duz giderse yuzuk oglan yumru donerse kiz oluyo

Tuttu mu sizde de

Aynen bu şekilde bikaç kere denedim hatta hep daire çizdi

1 Beğeni

Evet tutdu