Cinsiyet merak ettim

Aynen ben de ilk gebelikte etkilemez dedi doktor ama bakalım inşallah bu sorun çıkmaz bebişler de

İnşallah yani iğneler boşuna vurulmuodur 2. Çocuk için bir sorun olmaz umarım 1.ciyi doğurayım Allahın izniyle :joy:psikolim alt üst oldu zaten

1 Beğeni

Bende yerler de ama benden çok benim kociş hamile gibi :joy::joy:

Onlardan bahsetme şuram ağrıyor diyorum hemen hamileliktendir herseyi hamileliğe vuruyor :joy::joy:

Senin ki iyiymiş yine benim ki sırtım ağrır derim benim de canım tatlı istiyor derim yapta yiyek canım çekti der :joy::joy:

Alsında yiyin :joy: yine Allah razı olsun insanın esidir hastaneye şuna buna yine koşarlar

1 Beğeni

Valla ben 3 ay bitiyor ama göbeğe baksan 4 bitmiş 5 aya koşuyor :joy::joy: 9 aya kadar evde top gibi yuvarlanıcam

Yok yok benim 6 aylık hı yok​:joy:

1 Beğeni

Sende bulantı kusma falan var mıydı nasıl geçiyor bende hiç birşey yok göbek olmasa hamile demeyecem

Oo ben ilk 3 bucuk ay dirildim resmen mide bulantısı kusma tiksinme şu an iyiyim :heart_eyes:

Bende bi bozukluk var heralde :joy::joy: bi tepki gösterse yok açım sürekli şimdi bile açım

Maşallah ne güzel. İşte çok kötü o kusmalar mide bulantılarii

Kız çok istiyorum ama kız belirtisi de yok benim arkadaşım ikizlere hamile yediğini çıkarıyor ikisi de kız

Ya belirti falan hepsi saçmalık erkek kız farketmez herkesin hamileliği farklı cnm

Aynen öyle ben fazlasıyla sabırsız biriyim öğrensek alışveriş yapsam diye gün sayıyorum

1 Beğeni

Bende öğrendim ama %70 dedi bir yüzde yüz desinler sonra yaparım alışveriş

Doğum ne düşünüyorsun normal sezeryan ben ikisinden de tırsıyorum :joy::joy:

Ben mi beni bayiltsinlar çıkarsınlar bebeğimi kucagima4versinler üstüne üstlük doğum kilolarinida o esnada yok etsinler :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Yok erkek değil karnının her tarafı dolu kız göbeği o

Ayyyy neresi dolu :joy::joy: beni şişko yaptınız 6 aylığım 2 kilo almışım zorla