Aynen ben de ilk gebelikte etkilemez dedi doktor ama bakalım inşallah bu sorun çıkmaz bebişler de
İnşallah yani iğneler boşuna vurulmuodur 2. Çocuk için bir sorun olmaz umarım 1.ciyi doğurayım Allahın izniyle psikolim alt üst oldu zaten
Bende yerler de ama benden çok benim kociş hamile gibi
Onlardan bahsetme şuram ağrıyor diyorum hemen hamileliktendir herseyi hamileliğe vuruyor
Senin ki iyiymiş yine benim ki sırtım ağrır derim benim de canım tatlı istiyor derim yapta yiyek canım çekti der
Alsında yiyin yine Allah razı olsun insanın esidir hastaneye şuna buna yine koşarlar
Valla ben 3 ay bitiyor ama göbeğe baksan 4 bitmiş 5 aya koşuyor 9 aya kadar evde top gibi yuvarlanıcam
Yok yok benim 6 aylık hı yok
Sende bulantı kusma falan var mıydı nasıl geçiyor bende hiç birşey yok göbek olmasa hamile demeyecem
Oo ben ilk 3 bucuk ay dirildim resmen mide bulantısı kusma tiksinme şu an iyiyim
Bende bi bozukluk var heralde bi tepki gösterse yok açım sürekli şimdi bile açım
Maşallah ne güzel. İşte çok kötü o kusmalar mide bulantılarii
Kız çok istiyorum ama kız belirtisi de yok benim arkadaşım ikizlere hamile yediğini çıkarıyor ikisi de kız
Ya belirti falan hepsi saçmalık erkek kız farketmez herkesin hamileliği farklı cnm
Aynen öyle ben fazlasıyla sabırsız biriyim öğrensek alışveriş yapsam diye gün sayıyorum
Bende öğrendim ama %70 dedi bir yüzde yüz desinler sonra yaparım alışveriş
Doğum ne düşünüyorsun normal sezeryan ben ikisinden de tırsıyorum
Ben mi beni bayiltsinlar çıkarsınlar bebeğimi kucagima4versinler üstüne üstlük doğum kilolarinida o esnada yok etsinler
Yok erkek değil karnının her tarafı dolu kız göbeği o
Ayyyy neresi dolu beni şişko yaptınız 6 aylığım 2 kilo almışım zorla