İlk bebeğimde kız ismi çok arıyorduk garip bı histi gerçektende kızmış ikinciye hamileyim erkek hissediyoruz sizce olabilirmi öyle bı his
Kesinlikle
5 kere hamile kaldim 3 tanesi dogdu buyuduler
Hep bi. Kizim bari olsun isterdim
Ama hep oğlan oldu
Gecen sene yine hamileydim
Cinsiyetini ogrenmeye gittim
Bebegimin oldugunu soyledi
Ama oda oglanmis
Bu sene yine ayni yine hamileyim
Ebe sordu kiz istiyorum dedim
Ama oglan dedim dedigim cikti
Yine oglan senin altincisi da oglan
Bak gor dedi
Bence hissediliyor. İlk bebekte ben de kız hissetmiştim. Cinsiyetini öğrenemeden kaybettik.
Ikincisinde de erkekten şüphelenmiştim erkekmiş.
Doktorum da cinsiyet söylemeden önce anneler hisseder siz ne hissediyorsunuz demisti
Özel değilse paylaşmak isterseniz ilk gebeliĝinizde bebeğinizi kaçıncı haftada kaybettiniz çok zor bir acı paylaşmak istemezseniz de anlarım
Ben kız hiss ediyordum,eşim erkek,ve kalp atışına gitdigimizde eşim dediki goruntusunden erkege benzetdim kesin eminim dedi.
Ve gercekten erkek çıktı ,rabbime şükür
Evlat evlatdir sonuçta kız erkek fark etmez.ama anne baba hep tahmin de bulunur bu durum için
Yani hissiyati doğru olan şuphesinde doğru cika bilir belki.
Eşim erkek hiss ediyorum dedi erkek cıktı
Canim bu sene oğlan senesiymiş,kız istiyordunsa biraz sabrede bilirdin kız senesi girdiginde o zaman hamile kalırdın,belki kziin olurdu
Hahahhaha aman dur bacim yeter
4 tane kismet değilmiş olsun
Oda can oda can bisey olmasin da
Canlari sag olsun da.
Gecen seneki yasadigimin acinin tarifi yok
Kendim evde dusurdum olu bebegim elime geldi
Anneme verdim oda gomdu.
Ben yapamam dayanam dedim.
Oglan kiz ne fark eder hepsi senin
Onuda sen tasiyorsun karninda
Onuda ben takiliyorum
Sadece
Bebeğim 23 haftaya kadar dayandı 2bucuk aylıkken boynunda kist var dediler ve heran kaybediceksin bebeği dediler aldır dediler istemedim o benim ilk meleğimdi içimden bı his bebeğim dayanicak hiç bişey olmiycak dedim kaybettim ama pişman değilim onu o süre boyunca yaşattığım için hiç unutmam kipirdayislarini ona sinem diye seslenirdim cinsiyetini bilmememe rağmen kızım derdim ve ensonda aşı oldugum gece kaybettim sezeryan oldum çok zordu çok çok şükür atlattım
Allah sabır versin bence acıların en büyüğünü yaşamışsınız
Rabbim kimseye yaşatmasın
Amin canim benim bu acinin tarifi yok
Rabbim bi daha yasatmasin.
Bebisini kucagina alirsin inşallah
Allah sabır versin bir daha yaşatmasın kimseye böyle acılar inşallah biz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri sadece kız isimleri baktık ve eşim kızım diye seviyordu karnımı ben de öyle deme erkek olur bizim için de alışmak zor olur bebeğim diye sev falan diyordum . O da ben hissediyorum diyordu. Ben de hep kız hissettim. Cinsiyetimiz kız Allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin herkesin gönlüne göre versin
@Cici Ne hissettiysem tersi çıktı
Allah sabır versin Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah…
Ben 3 haftalıkken öğrendim ve ilk günden beri hep kızım diye seviyordum. Ağzımdan otomatik öyle çıkıyordu. Eşim de kız çocuklarını çok sever. Biz kız istiyoruz ama sanki erkek olacak gibi hissediyorum derdi eşim. Anneler hisseder, kesin kız dedim hep. Hep de kız isimlerine baktık.
Sonuç kız
benim hissiyatım zayf galibakız hiss etmiştim eşim erkek diyordu hep sanki onun içindeydi o benden daha iyi hiss ettierkek olduğnu öğrendik
Ben erkek çocuklarını çok severim. İlklerde hep erkek hissettim. Sonra içimden bi ses kız olucak dedi. candan Erçetin hoşgeldin melek dinlemeye başladım her gün bebeğimle danslar ederek. Bebeğim cinsiyetini göstermedi haftalarca. Biz cinsiyet partisi yapalım ailecek diye düşünürken deprem oldu bölgeye uzağız ama yakın gibi hissedip üzüldük. Durum böyleyken sevincimizi paylaşmayalım biraz zaman geçsin dedik. Tam olarak 24.hafta aile içinde evde kendimizce balon patlattık. Veee tam da tahmin ettiğim gibi kızımız olacak Allahın izniyle.
Kız hissediyordum erkek çıktı
Bende @afrikanın_gelini54
İlk hamileliğimde kız hissetmiştim kız çıktı ikincide de hep kız hissettim ama erkek çıktı bu sefer
Kız isteyen annelerin hep oğlu oldu . Şimdiye kadar hel öyle gördüm. Amcamın eşi hep kız istedi 5 oğlu oldu. 5ci ye hamileyken kız istiyorum dedi. Kız isteyenin oğlu oluyor dedim.
Yine oğlan çıkı vermişti Hemde ikiz. Ama biri ölmüştü dogduğunda her neyse.
Şimdiye kadar çok rastladım bu duruma. Anne kız isteyince oğlan çıktı oğlan isteyince kız. Ama içten istek olduğu zaman.
Bence hiss edilmez. Sadece normal hayatda her şeyde hissiyatı güçlü olan biri hiss ede bilir bence